Μπορούν να επουλωθούν άμεσα τα έλκη των κάτω άκρων (π.χ. διαβητικό πόδι); "Ναι", απαντά Έλληνας γιατρός που χρησιμοποιεί μια... δική του πατέντα: μια νέα θεραπεία με τη χρήση laser Elves 1470nm!
«Η επούλωση των ελκών στο διαβητικό πόδι με τη χρήση laser Elves είναι άμεση και θεαματική» σύμφωνα με τον αγγειοχειρουργό-αγγειολόγο Δρ Χαράλαμπο Ηλίας , ο οποίος τον Απρίλιο του 2010 στο Μπουένος Άιρες, στο Παγκόσμιο Αγγειοχειρουργικό Συνέδριο, κατοχύρωσε σαν παγκόσμια πατέντα τη χρήση του laser στη θεραπεία των ελκών των κάτω άκρων.
Με τη συγκεκριμένη μέθοδο η επούλωση συντομεύεται κατά το ένα τρίτο σε σχέση με άλλες θεραπείες, δεν απαιτείται επέμβαση, φαρμακευτική αγωγή ή αναισθησία.

see Η μέθοδος

Γίνεται μια θεραπεία την εβδομάδα με χαμηλής ισχύος ενέργεια και χαμηλό pulseduration ανάλογα με την αντοχή του ασθενούς.
Το laser Elves http://www.queen-jungle.com/writing-rest-services/ buying essays αυξάνει σημαντικά την αιμάτωση στην περιοχή που υπάρχει το έλκος και Vision Homework Helper προκαλεί φωτοδιέγερση. Με αυτόν τον τρόπο πολλαπλασιάζονται οι ινοβλάστες, οι οποίοι http://sacredsourcework.com/?pay-for-someone-to-write-an-essay παράγουν νέο επιθηλιακό ιστό, με αποτέλεσμα να υπάρχει γρήγορη επούλωση του έλκους. Λόγω της τοπικής αύξησης της θερμοκρασίας, γίνονται πολλές http://aqualab.com.au/buy-book-report/ κυτταρικές αλλαγές με αποτέλεσμα τη http://kredihaberi.net/critical-thinking-skills-books/ συσσώρευση κολλαγόνου και νέου ιστού.
Μαζί με τη θεραπεία με laser, συνιστάται φαρμακευτική αγωγή, ελαστική περίδεση, έλεγχος του σακχάρου και ρύθμιση, επουλωτικές αλοιφές κ.λπ.

Αιτίες ελκών στα κάτω άκρα  

Συνήθως ταλαιπωρούν ανθρώπους μετά τη μέση ηλικία.
Αιτίες:
  1. Διαβητική αρτηριοπάθεια
  2. Φλεβική θρόμβωση και βαριά φλεβική ανεπάρκεια (μεταθρομβωτικό σύνδρομο)
  3. Αρτηριακή νόσο λόγω αθηροσκλήρωσης
  4. Φλεγμονή των αγγείων (αγγειίτιδα)
  5. Νευροτροφικά αίτια
  6. Παρατεταμένη κατάκλιση, όπως π.χ. σε μονάδες εντατικής θεραπείας
Το έλκος μπορεί να προκληθεί και από: 

* φλεβική ανεπάρκεια τελευταίου σταδίου («άτονο» έλκος) -το έλκος εμφανίζεται συνήθως στην έσω επιφάνεια του κάτω τμήματος της κνήμης, πάνω από το σφυρό ή σπανίως στην έξω επιφάνεια της κνήμης.

* θρόμβωση.

Τι θα μπορούσε να συμβάλλει με τον πιο

«Καθώς γερνάμε, ο εγκέφαλός μας συρρικνώνεται και

Δεν είναι απλώς «ακατάλληλα τρόφημα», αλλά

Νέα εξέταση εντοπίζει το γονίδιο της παχυσαρκίας.

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές

Κλαίει, πεισμώνει, φωνάζει… Πόσες φορές όλοι οι

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής

Ενδεχομένως, στο άκουσμα των λέξεων «όρια» και

Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και

Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή

  • Prev
  • Sponsored Section
Scroll to top