Το AIDS είναι μία επιδημία που έχει σκοτώσει περίπου 25.000.000 άτομα, ενώ 33.000.000 είναι φορείς του ιού. Παρά την Παγκόσμια προσπάθεια ελέγχου η επιδημία HIV/AIDS συνεχίζει να παραμένει ανεξέλεγκτη.
go site Στη χώρα μας η λοίμωξη παρουσιάζει αυξητική πορεία.
Ο ιός HIV οδηγεί στη ανεπάρκεια του ανοσοποιητικού συστήματος, τη μη αποτελεσματική άμυνα του οργανισμού του ατόμου, με αποτέλεσμα σοβαρές φλεγμονές σε εγκέφαλο, οφθαλμούς, γαστρεντερικό σωλήνα, καθώς και εμφάνιση όγκων στο δέρμα, τους πνεύμονες και τον γαστρεντερικό σωλήνα.
Η σεξουαλική επαφή αποτελεί τον κύριο τρόπο μετάδοσης του HIV. Ο ιός του AIDS μεταφέρεται από άνθρωπο σε άνθρωπο με μολυσμένο αίμα, σπέρμα, κολπικές εκκρίσεις, τραυματισμένο δέρμα, καθώς και απο οροθετική μητέρα στο νεογνό, μέσα από τον τοκετό ή τον θηλασμό.
click here Παρά την κρίση που πλήττει την παγκόσμια οικονομία τα τελευταία χρόνια οι καμπάνιες κατά του ιού πρεπει να συνεχιστούν.
Η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη.
Βάλτε το προφυλακτικό στη ζωή σας. Το προφυλακτικό αποτελεί την πλέον εύκολη και αποδοτική μέθοδο για προστασία από τον κίνδυνο της νόσου που σκοτώνει...

Κανένα νέο κρούσμα με HIV. Πείτε ΟΧΙ στο AIDS.

go to link Τι θα μπορούσε να συμβάλλει με τον πιο

«Καθώς γερνάμε, ο εγκέφαλός μας συρρικνώνεται και

enter Δεν είναι απλώς «ακατάλληλα τρόφημα», αλλά

http://www.nbinflatables.com/medical-personal-statement-writing-services/ Νέα εξέταση εντοπίζει το γονίδιο της παχυσαρκίας.

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές

Κλαίει, πεισμώνει, φωνάζει… Πόσες φορές όλοι οι

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής

Ενδεχομένως, στο άκουσμα των λέξεων «όρια» και

Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και

Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή

  • Prev
  • Sponsored Section
Scroll to top