Γεννά ελπίδες για τη θεραπεία του AIDS η έρευνα Γάλλων, υπό τον δρ. Ασιέ Σαέζ-Σιριόν του Ινστιτούτου Παστέρ. Σύμφωνα με αυτήν, η χορήγηση φαρμάκων, αμέσως μετά τη μόλυνση από τον ιό, μπορεί να προσφέρει μια ανάσα σε μικρό ποσοστό έστω των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί. 
Τι σημαίνει αυτό;
Πως αμέσως μετά μπορούν να διακόψουν τη λήψη φαρμάκων και να ζήσουν χωρίς αυτά ( Custom University Admission Essays Lehigh λετουργική ίαση), με τον ιό να παραμένει στον οργανισμό τους αλλά σε χαμηλά επίπεδα.
Η μελέτη ήρθε στο φως της δημοσιότητας την ίδια ώρα που pranks for dorms γιατροί των ΗΠΑ ανακοίνωναν ότι θεράπευσαν από τον HIV ένα βρέφος οροθετικής μητέρας: Του είχαν χορηγήσει φάρμακα αμέσως μετά τη γέννησή του.
http://www.maymacbaoholaodong.com/?cheap-essays-to-buy-online Το συμπέρασμα της ερευνητικής ομάδας του Ινστιτούτου Παστέρ προέκυψε έπειτα από τη μελέτη 14 ασθενών που διέκοψαν τη φαρμακευτική αγωγή -είχαν ξεκίνησαν την Pay For Accounting Homework αντιρετροϊκη θεραπεία εντός 10 εβδομάδων από την αρχική μόλυνση- χωρίς καμία παρενέργεια και έκτοτε, μια δεκαετία τώρα, ζουν χωρίς φάρμακα.
http://www.youdrinkidrive.com/buy-research-paper-vatican-ii-history/ Να σημειώσουμε όμως πως πολύ λίγοι ασθενείς μαθαίνουν ότι έχουν προσβληθεί από τον ιό του AIDS στις πρώτες 10 εβδομάδες.
Το ποσοστό δυστυχώς των ασθενών που αντιδρά θετικά στη μη συνέχιση της χορήγησης φαρμάκων είναι εξαιρετικά μικρό: Αγγίζει το 5% έως 15% των ασθενών οι οποίοι και αποτελούν το 1% του πληθυσμού.
Τι συμβαίνει και δεν αναπτύσσεται πια ο ιός;
Σύμφωνα με τους επιστήμονες ο πολλαπλασιασμός του ιού εμποδίζεται από συγκεκριμένες γονιδιακές ποικιλομορφίες ή οφείλεται στο γεγονός (πιθανολογούν) πως η έγκαιρη χορήγηση φαρμάκων εμποδίζει τον ιό να κρυφτεί μέσα σε κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος, οπότε και καθίσταται εξαιρετικά δύσκολο να αντιμετωπιστεί.
get link Το πιο σημαντικό σε αυτήν την ανακάλυψη ίσως είναι πως στο εξής θα μπορούσε να χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή σε βρέφη των οποίων οι γονείς είναι οροθετικοί.Τι θα μπορούσε να συμβάλλει με τον πιο

«Καθώς γερνάμε, ο εγκέφαλός μας συρρικνώνεται και

Δεν είναι απλώς «ακατάλληλα τρόφημα», αλλά

Νέα εξέταση εντοπίζει το γονίδιο της παχυσαρκίας.

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές

Κλαίει, πεισμώνει, φωνάζει… Πόσες φορές όλοι οι

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής

Ενδεχομένως, στο άκουσμα των λέξεων «όρια» και

Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και

Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή

  • Prev
  • Sponsored Section
Scroll to top