Γιορτάζεται από το 2004 και έχει στόχο να ενημερώσει για τον ρόλο της στη δημόσια υγεία. Η 29η Απριλίου έχει οριστεί ως παγκόσμια ημέρα Ανοσολογίας. Με ασχολείται η Ανοσολογία;
Ασχολείται με το Write An Essay On My School ανοσοποιητικό σύστημα, δηλαδή με τον μηχανισμό άμυνας του ανθρώπινου οργανισμού απέναντι σε ξένους εισβολείς, που είναι πολλοί, επικίνδυνοι και κάποιοι από αυτούς θανατηφόροι. Όπως για παράδειγμα, το AIDS, οι ιογενείς ηπατίτιδες, η φυματίωση, ο καρκίνος, τα αυτοάνοσα νοσήματα, η αλλεργία, οι αποβολές, οι ανοσοανεπάρκειες και οι αιματολογικές δυσκρασίες. 
Για να ανταποκριθεί καλά ο οργανισμός χρησιμοποιούνται οι τόσο πια διαδεδομένοι σε ολόκληρο τον κόσμο εμβολιασμοί, που έχουν σώσει ζωές και έχουν περιορίσει τη θανατηφόρα δράση ασθενειών όπως η  ευλογιά, η ερυθρά, η διφθερίτιδα, ο τέτανος και η πολιομυελίτιδα.
Στην απόρριψη ή αποδοχή από τον οργανισμό ενός μοσχεύματος, σημαντικότατο ρόλο παίζει και η λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, άρα η πλήρης κατανόησή του αποτελεί μοναδικό στόχο και κύρια απασχόληση της Ανοσοθεραπείας.
Στην Ελλάδα υπάρχει και λειτουργεί η Ελληνική Εταιρεία Ανοσολογίας (ΕΕΑ).

Τι θα μπορούσε να συμβάλλει με τον πιο

«Καθώς γερνάμε, ο εγκέφαλός μας συρρικνώνεται και

Δεν είναι απλώς «ακατάλληλα τρόφημα», αλλά

Νέα εξέταση εντοπίζει το γονίδιο της παχυσαρκίας.

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές

Κλαίει, πεισμώνει, φωνάζει… Πόσες φορές όλοι οι

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής

Ενδεχομένως, στο άκουσμα των λέξεων «όρια» και

Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και

Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή

  • Prev
  • Sponsored Section
Scroll to top