Πώς αλήθεια λειτουργεί ο εγκέφαλος την ώρα των αποφάσεων;

Μια σειρά από προσπάθειες που γίνονται στον τομέα της τεχνολογίας, ώστε να υπάρξει καλύτερη απεικόνιση του εγκεφάλου, και που βρίσκονται σε εξέλιξη έχουν ακριβώς αυτόν τον στόχο.

Εδώ και χρόνια ομάδα επιστημόνων της πληροφορικής, νευρολόγοι, ψυχολόγοι από το homework information go site Online personal statement openings thesis custom css not working Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ και του Πανεπιστημίου Carnegie-Mellon, επιχειρούν μια O2I provides high-quality http://khaled-abed.com/?ghostwriter-needed offered by qualified and experienced content writers. καλύτερη απεικόνιση του εγκεφάλου, με στόχο να μάθουν πώς λειτουργεί το ανθρώπινο «λειτουργικό σύστημα», ιδίως δε πώς αναπτύσσεται η ικανότητά του να προσλαμβάνει και να συντονίζει τις κατάλληλες περιοχές του εγκεφάλου, για να εκτελέσει ένα εξαιρετικά απαιτητικό έργο.

Παράλληλα, όμως, με αυτόν τον τρόπο έχουν στόχο να συγκεντρώσουν πληροφορίες που θα επιτρέψουν στους νευροχειρουργούς, σταδιακά, να βελτιώσουν ή να ανασκευάσουν έναν κατεστραμμένο εγκέφαλο.

Download and stream enter songs and albums, watch videos, see pictures, find tour dates, and keep up with all the news on PureVolume Οι "υπολογιστικές" τεχνολογίες (computer models) που αναπτύσσονται στα δύο Πανεπιστήμια είναι κεντρικής σημασίας για την προσπάθεια αυτή, που βασίζεται και σε ειδικά κατασκευασμένους σαρωτές μαγνητικής τομογραφίας.

enter - lvestructuras.com Οι μαγνητικές τομογραφίες μπορούν να μετρήσουν τις δραστηριότητες του κάθε μέρος του ανθρώπινου εγκεφάλου, επιτρέποντας στους επιστήμονες να απεικονίσουν λεπτό το λεπτό τη λειτουργία του, με την ανίχνευση των μεταβολών στα επίπεδα του οξυγόνου στο αίμα, σε κάθε κυβικό χιλιοστό της φαιάς ουσίας.

Τι θα μπορούσε να συμβάλλει με τον πιο

«Καθώς γερνάμε, ο εγκέφαλός μας συρρικνώνεται και

Δεν είναι απλώς «ακατάλληλα τρόφημα», αλλά

Νέα εξέταση εντοπίζει το γονίδιο της παχυσαρκίας.

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές

Κλαίει, πεισμώνει, φωνάζει… Πόσες φορές όλοι οι

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής

Ενδεχομένως, στο άκουσμα των λέξεων «όρια» και

Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και

Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή

  • Prev
  • Sponsored Section
Scroll to top