follow site - rhfv.de Παθαίνουν κάταγμα ισχίου από πτώση 15.000 με 20.000 ηλικιωμένοι άνω των 70 ετών!

Order any type of academic paper on any topic, and we will find sees the best essay writing help conclusion expert for you. Bulletproof Την ίδια στην Ευρώπη ο αντίστοιχος αριθμός αγγίζει τα 450.000 κατάγματα ισχίου ανά χρόνο.
Τα κατάγματα του ισχίου θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνα κατάγματα και η χειρουργική αποκατάσταση είναι μονόδρομος.
Το πρόβλημα είναι πως στα δύο πρώτα χρόνια μετά την εγχείρηση, λόγω επιπλοκών, η θνητότητα φτάνει το 50% και από το υπόλοιπο μόνο ένα 30% των ασθενών επανακτούν την προηγούμενη κινητικότητά τους.
Η συχνότητα εκδήλωσης καταγμάτων του ισχίου αυξάνεται γεωμετρικά με την ηλικία με σημαντικές συνέπειες. Μπορεί να επέλθει σοβαρή αναπηρία, μπορεί να επιδεινωθεί ή να εξελιχθεί ταχύτατα η άνια ή το αλτσχάιμερ κυρίως εξαιτίας της ολικής νάρκωσης στη διάρκεια της εγχείρησης. Ακόμη, οι επιπτώσεις μπορεί να προσμετρηθούν σε οικονομική επιβάρυνση και ψυχικά- ψυχολογικά προβλήματα.
Σύμφωνα με τον χειρουργό ορθοπεδικό Δρ. Δημάκη, η χειρουργική αντιμετώπιση των καταγμάτων αυτών γίνεται με σύγχρονες τεχνικές, ελάχιστης επεμβατικότητας, για να μειωθούν οι επιπλοκές και να αποφευχθεί η μετεγχειρητική χωλότητα. Μια από τις τεχνικές αυτές, με θεαματικά αποτελέσματα, είναι η AMIS (πρόσθια ελάχιστα επεμβατική χειρουργική του ισχίου) που έχει εφαρμογή σε υποκεφαλικά κατάγματα».
Τα κατάγματα του ισχίου χωρίζονται σε διατροχαντήρια και υποκεφαλικά.
Τα θεαματικά αποτελέσματα της νέας μεθόδου οφείλονται κυρίως στον τρόπο προσπέλασης του ισχίου, καθώς δεν τραυματίζονται καθόλου οι μυς, τα αιμοφόρα αγγεία και τα νεύρα του ποδιού.
«Εκτός από το δέρμα, αναφέρει ο κ Δημάκης κατά τη διάρκεια της επέμβασης ουσιαστικά δεν κόβουμε κάποιον άλλο ιστό μέχρι να φτάσουμε στην άρθρωση του ισχίου. Απλά απωθούμε τους μυς, χωρίς να τους τραυματίζουμε».
Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα της νέας χειρουργικής μεθόδου AMIS στους ασθενείς με πρόβλημα ισχίου, είναι ο λιγότερος πόνος μετά την επέμβαση, η μικρότερη ουλή του δέρματος, η λιγότερη απώλεια αίματος και ο μειωμένος κίνδυνος εξάρθρωσης.
Ακόμη, ελαχιστοποιώντας τη βλάβη των μυών και των νεύρων, μειώνονται οι πιθανότητες χωλότητας.

http://delhigyne.com/?help-writing-a-comparison-paper. 105 likes. Custom writing service designed to provide you with the most affordable writing services. Our team of experienced writers... Τι θα μπορούσε να συμβάλλει με τον πιο

The service offers customers competent writing assistance. It's a place, where a student can choose one of http://www.na-pole.com/?who-will-write-my-assignments. Each order is «Καθώς γερνάμε, ο εγκέφαλός μας συρρικνώνεται και

Drop your e-mail here to get promo codes and best Dissertation Sur La Deuxieme Revolution Industrielles. Δεν είναι απλώς «ακατάλληλα τρόφημα», αλλά

Looking for Unique and Exceptional http://inmobiliariacarreggio.com/dissertation-sciences/ online - Come to Us! Your business assignments are giving you hard time? You feel yourself Νέα εξέταση εντοπίζει το γονίδιο της παχυσαρκίας.

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές

Κλαίει, πεισμώνει, φωνάζει… Πόσες φορές όλοι οι

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής

Ενδεχομένως, στο άκουσμα των λέξεων «όρια» και

Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και

Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή

  • Prev
  • Sponsored Section
Scroll to top