Οι άνδρες που πάσχουν από έλλειψη σπερματοζωαρίων (αζωοσπερμία) αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου.
Αυτό υποστηρίζουν Αμερικανοί επιστήμονες, με επικεφαλής τον καθηγητή here Ουρολογίας Μάικλ Άιζενμπεργκ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ της Καλιφόρνιας.
Μάλιστα, επισημαίνουν πως αν η διάγνωση της http://www.techneimmagine.com/pay-someone-to-write-an-essay-uk/ αζωοσπερμίας γίνει πριν την ηλικία των 30 ετών, τότε ο κίνδυνος είναι οκταπλάσιος.
Στη διάρκεια της έρευνας μελετήθηκαν 2.238 follow site υπογόνιμοι άνδρες με μέση ηλικία τα 36 χρόνια, από τους οποίους οι 451 προυσίαζαν έλλειψη σπερματοζωαρίων.
Σύμφωνα με αυτήν, Doctoral Resume οι άνδρες με πρόβλημα γονιμότητας έχουν 1,7 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να εκδηλώσουν καρκίνο, που τριπλασιάζεται εάν έχουν αζωοσπερμία και οκταπλασιάζεται εάν είναι κάτω των 30 ετών (τον ίδιο κίνδυνο δεν αντιμετωπίζουν οι στείροι άνδρες που δεν έχουν έλλειψη σπερματοζωαρίων).

Τι είναι η αζωοσπερμία;
Είναι η έλλειψη σπερματοζωρίων.
Πώς εμφανίζεται; 
Εξαιτίας κυρίως γενετικών ανωμαλιών οι όρχεις δεν παράγουν αρκετά σπερματοζωάρια. Ή τα σπερματοζωάρια δεν φτάνουν στο σπέρμα λόγω οργανικής βλάβης.

Ο καθηγητής Ουρολογίας Μάικλ Άιζενμπεργκ υποστηρίζει πως ενδέχεται η αζωοσπερμία και ο καρκίνος να έχουν κοινές watch γενετικές αιτίες στον ίδιο άνθρωπο. Μάλιστα, ο κίνδυνος ενός αζωοσπερμικού άνδρα να εμφανίσει καρκίνο είναι παρόμοιος με εκείνον ενός άνδρα μεγαλύτερου κατά δέκα χρόνια. 
«Υπάρχουν στοιχεία ότι η στειρότητα μπορεί να αποτελεί βαρόμετρο για τη συνολική υγεία ενός άνδρα», λέει ο Αμερικανός, «αφού προηγούμενες έρευνες έχουν συσχετίσει την ανδρική στειρότητα με τον καρκίνο των όρχεων. Τώρα αποδεικνύεται ότι ο κίνδυνος καρκίνου επεκτείνεται και σε άλλα όργανα go to site ».
http://waltonwalkingfootball.co.uk/collage-essay-buy/ Υπολογίζεται ότι το 15% των ανδρών ηλικίας 15 έως 45 ετών πάσχουν από κάποιας μορφής υπογονιμότητα και από αυτούς το 1% παρουσιάζει έλλειψη σπερματοζωαρίων στο σπέρμα.
Τι θα μπορούσε να συμβάλλει με τον πιο

«Καθώς γερνάμε, ο εγκέφαλός μας συρρικνώνεται και

Δεν είναι απλώς «ακατάλληλα τρόφημα», αλλά

Νέα εξέταση εντοπίζει το γονίδιο της παχυσαρκίας.

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές

Κλαίει, πεισμώνει, φωνάζει… Πόσες φορές όλοι οι

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής

Ενδεχομένως, στο άκουσμα των λέξεων «όρια» και

Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και

Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή

  • Prev
  • Sponsored Section
Scroll to top