Οι τοξικές ουσίες στο σώμα αποτελούν αληθινή "πληγή". Η φράση του Παράκελσον «κάθε τι που είναι έξω από μας λειτουργεί εναντίον μας», είναι σήμερα πιο αληθινή από κάθε άλλη εποχή.
του Στέργιου Οικονομίδη

Σε καμιά άλλη εποχή δεν αντιμετώπισε ο ανθρώπινος οργανισμός τόση αφθονία επιθετικών ουσιών σε καθημερινή βάση όσο σήμερα, είτε στη μορφή της εκούσιας κατανάλωσης (π.χ. νικοτίνης και αλκοόλ) είτε απλά μέσω της έκθεσής του σε ένα τοξικό περιβάλλον.
Οι ιατρικές έρευνες συνδέουν τους Mit Admissions Dean Resigns Over Fake Resume Marilee Jones τοξικούς παράγοντες με τον αυξημένο αριθμό ανθρώπων που πάσχουν από click αλλεργίες.
Οι τοξικές ουσίες που εισάγουμε στο σώμα μας αποθηκεύονται κατά ένα ποσοστό σε συγκεκριμένες «δεξαμενές». Οι πιο συχνοί χώροι αποθήκευσης είναι τα watch λιποκύτταρα, όπως ο υποδόριος ιστός, καθώς και οι δομές του συνδετικού ιστού, όπως follow url ο αρθρικός θύλακας, οι μύες, οι τένοντες και τα νευρογλοιακά κύτταρα.
Σύμφωνα με την ολιστική ιατρική, λόγω αυτής της αποθήκευσης τοξινών, πριν από κάθε άλλη ολιστική θεραπευτική προσέγγιση, απαιτείται ως βασικό μέτρο μία αποτοξινωτική και καθαριστική διαδικασία. Μία αποτοξίνωση είναι καλό να γίνεται δύο φορές τον χρόνο, την άνοιξη και το φθινόπωρο.

http://tekmatic.com/can-you-write-my-essay/ Προετοιμασία

Ο πιο φιλικός και ταυτόχρονα αποτελεσματικός τρόπος αποτοξίνωσης είναι μία εβδομάδα πριν αυτό καθαυτό το στάδιο της αποτοξίνωσης, να ξεκινήσετε ένα http://allprotkd.com/roe-v-wade-research-paper/ στάδιο ενδυνάμωσης. Η μέρα έναρξης ορίζεται με βάση την έναρξη του σεληνιακού μήνα (νέα σελήνη) και είναι ιδανική για την ενδυνάμωση των βασικών απεκκριτικών οργάνων, του ήπατος και των νεφρών. Η ενδυνάμωσή τους γίνεται με τη μεταφορά της κατάλληλης πληροφορίας από τα σχετικά ομοιοσπαγγειρικά σκευάσματα.

Έναρξη

Η ιδανική στιγμή για την έναρξη της αποτοξίνωσης είναι αμέσως μετά την πανσέληνο. Καθώς ξεκινά η σεληνιακή φάση της χάσης ξεκινά και η αποτοξίνωση.
Σύμφωνα με ευρήματα της ολιστικής ιατρικής, η φυσιολογία του οργανισμού κατά τη φάση της χάσης είναι ιδανικά ρυθμισμένη να αποβάλει τα άχρηστα συστατικά του. Με αυτό τον τρόπο χρησιμοποιούμε τους ιδιαίτερους μηχανισμούς της δράσης του σώματος για την αύξηση της αποτελεσματικότητας της θεραπείας.

Διαδικασία

Είναι σημαντικό να καταναλώνετε επαρκείς ποσότητες νερού.
Η ημερήσια απαιτούμενη ποσότητα υγρών εξαρτάται κυρίως από το σωματικό βάρος του κάθε ανθρώπου. Μια επαρκής ποσότητα υγρών βάσει του βάρους είναι 30 ml ανά κιλό βάρους. Αν ένας άνθρωπος ζυγίζει 75 κιλά, χρειάζεται να λάβει 2.2 λίτρα υγρών ημερησίως. Ιδανικά τα νερό θα πρέπει να είναι καλής ποιότητας και όχι αεριούχο.
Σε περίπτωση αυξημένης τοξίνωσης, είναι πιθανό κάποιος στην αρχή της αποτοξίνωσης να νιώσει αδυναμία. Αν συμβεί αυτό, μπορεί να προσθέσει στην αγωγή του ειδικά σκευάσματα τόνωσης του σπλήνα και του ανοσοποιητικού συστήματος, αυξάνοντας σημαντικά την αίσθηση της ευεξίας του.
Σύμφωνα με το βασικό μοντέλο φυσιορρύθμισης, το δεύτερο στάδιο της αποτοξίνωσης για να έχει τα ιδανικά αποτελέσματα θα πρέπει να ξεκινήσει με την έναρξη της χάσης και να συνεχιστεί μέχρι τη δεύτερη πανσέληνο.

Ιδιαίτερα προϊόντα

R 60: Αποτοξίνωση αίματος και λέμφου
Αποτοξίνωση του αίματος από μύκητες, παράσιτα και μικρόβια με ταυτόχρονη αποτοξίνωση της λέμφου.
R 51: Αποτοξίνωση Θυρεοειδούς
Για κάθε πάθηση του θυρεοειδούς.

Οδηγίες χρήσης των προϊόντων Φυσιορρύθμισης

Τα προϊόντα που λαμβάνονται από το στόμα θα πρέπει να λαμβάνονται με άδειο στομάχι. (Για την επόμενη μισή ώρα τουλάχιστον δεν θα πρέπει να καταναλώσουμε στερεή τροφή)
Τα λαμβάνουμε είτε μαζί με λίγο νερό ή ακόμη καλύτερα την πρωινή δόση την ρίχνουμε σε 1½ λίτρο νερό και το πίνουμε από το πρωί ως το μεσημέρι. Στην περίπτωση αυτή εννοείται ότι μισή ώρα μετά την έναρξη της λήψης τους μπορούμε να καταναλώσουμε τροφή. Αν παίρνουμε περισσότερα σκευάσματα από ένα, μπορούμε να τα βάζουμε όλα μαζί στο ποτήρι ή στο μπουκάλι μας. Εφόσον χρησιμοποιηθεί κουταλάκι για τη λήψη της αγωγής, θα πρέπει να μην είναι μεταλλικό.

http://greenlife.physioregulation.com/symvoules-apotoxinosis/

Τι θα μπορούσε να συμβάλλει με τον πιο

«Καθώς γερνάμε, ο εγκέφαλός μας συρρικνώνεται και

Δεν είναι απλώς «ακατάλληλα τρόφημα», αλλά

Νέα εξέταση εντοπίζει το γονίδιο της παχυσαρκίας.

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές

Κλαίει, πεισμώνει, φωνάζει… Πόσες φορές όλοι οι

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής

Ενδεχομένως, στο άκουσμα των λέξεων «όρια» και

Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και

Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή

  • Prev
  • Sponsored Section
Scroll to top