Την Κυριακή στις 22 Νοεμβρίου 2015, θα διεξαχθεί το Έβδομο Συνέδριο-Φεστιβάλ, « http://ins104.dijizeka.net/buying-academic-papers/ THERAPY PLANET FESTIVAL 2015» που πλέον έχει γίνει θεσμός, στο ξενοδοχείο http://holidaysigns.com/writing-for-a-dissertation/ Divani CARAVEL .

Στο here 7ο Συνέδριο-Φεστιβαλ, αναμένεται η ισχυρή παρουσία του επιστημονικού-συνεδριακού τομέα, με την επιπρόσθετη, παράλληλη διοργάνωση δύο νέων επιστημονικών ημερίδων με θέματα:
Step By Step Research Paper 1) «Η Ψυχολογία των Σχέσεων, Συμβουλευτική και Life Coaching»
2) «Διατροφή και Υγεία: Επιστημονικές & Παραδοσιακές προσεγγίσεις»,  ενώ προστίθεται και ένας σεμιναριακός τομέας (workshop) στην αίθουσα Horizon στον 9ο όροφο, που θα φιλοξενήσει έξι  δίωρα βιωματικά σεμινάρια εστιασμένα στις σύγχρονες τάσεις της ψυχοθεραπείας.

Για το Συνέδριο, θα υπάρχουν οκτώ αίθουσες ανοιχτές για το κοινό, όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τους θεραπευτές και εκπροσώπους Κέντρων, σε 40’λεπτες ομιλίες ή σε 50’λεπτές παρουσιάσεις, αποδίδοντας τη δουλειά και το έργο τους. Το κοινό, θα έχει τη δυνατότητα συμμετοχής στα Βιωματικά Εργαστήρια των εισηγητών επικεντρωμένα στις παραδοσιακές και νέες τεχνικές στην θεραπεία και την ευεξία.

Επίσης, θα υπάρχουν   http://appsoutletmax.com/product/microsoft-visual-studio-2010-professional/ δυο μεγάλοι εκθεσιακοί χώροι, στους οποίους το ευρύ κοινό θα έχει την δυνατότητα να επισκεφτεί  τους 100 εκθέτες. Να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες θεραπείας και εκπαίδευσης που προσφέρονται, τα παραδοσιακά και νέα προϊόντα και τις συσκευές θεραπειών και ευεξίας που κυκλοφορούν στην αγορά.

                                                                          Τέτα Πατουχέα 

Τι θα μπορούσε να συμβάλλει με τον πιο

«Καθώς γερνάμε, ο εγκέφαλός μας συρρικνώνεται και

Δεν είναι απλώς «ακατάλληλα τρόφημα», αλλά

Νέα εξέταση εντοπίζει το γονίδιο της παχυσαρκίας.

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές

Κλαίει, πεισμώνει, φωνάζει… Πόσες φορές όλοι οι

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής

Ενδεχομένως, στο άκουσμα των λέξεων «όρια» και

Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και

Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή

  • Prev
  • Sponsored Section
Scroll to top