Υπό την αιγίδα του Expert Paper Writers are Online 24/7 to help you. follow url In order to do a paper properly you need to keep a few things in mind Υπουργείου Υγείας και σε συνεργασία με το how to write an admission essay plan Phd Thesis On Concrete Slabs purpose of writing term paper do kids get tests for homework HL7 Hellas και τη go to link - Why be concerned about the assignment? apply for the needed help on the website Learn everything you need to know about custom Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, στις Assistance with writing an argumentative Does Auburn Have An Admissions Essay: writing essay service - college essay writing company can you order personal narrative. (3 και 4 Δεκεμβρίου 2015), αναμένεται να διεξαχθεί  το follow Providers in India. Get contact details and address of Technical Writing Service firms and companies. eHealth Forum 2015, με τίτλο Personal Statement Services essay - professional and cheap paper to make easier your life Allow the top writers to do your essays for you. Only HQ academic «eHealth: μονόδρομος για καλύτερη υγεία» στο ξενοδοχείο seattle times homework help watch For Me school work help dock workers resume Divani Caravel της Αθήνας.

Η ελληνική διοργάνωση, έχει ως στόχο την προαγωγή της Ηλεκτρονικής Υγείας, ενώ φιλοδοξεί να διευρύνει και να βαθύνει το αποτύπωμα του Welcome to the best essay writing about essay basketball team service International Management Marketing Master Thesis website of Australia which offers cheap and reliable eΗealth Forum 2014.

Στο Συνέδριο θα γίνει η παρουσίαση της στρατηγικής  για την ηλεκτρονική υγεία, από τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Γιάννη Μπασκόζο, ενώ οι αρμόδιοι φορείς θα αναφερθούν σε επιμέρους θέματα του θεσμικού πλαισίου για την ηλεκτρονική υγεία.
 Εξέχουσα θέση στο πρόγραμμα του συνεδρίου έχει η κεντρική ομιλία, του Dr Clemens Auer (Γενικού Διευθυντή του Ομοσπονδιακού Υπ. Υγείας της Αυστρίας και ειδικού για το θεσμικό πλαίσιο της ηλεκτρονικής υγείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση), ο οποίος θα μιλήσει για την εξέλιξή του. Σε ειδική συνεδρία θα γίνει αναφορά στο Οικοσύστημα Ηλεκτρονικής υγείας στη χώρα μας και στην Ευρώπη, καθώς και σε διάφορες συνισταμένες του.

Διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα μιλήσουν για τις ηλεκτρονικές εφαρμογές, τη διαλειτουργικότητα, και την πιστοποίηση, όπως στα πρότυπα ηλεκτρονικού φακέλου υγείας (HL7), του ατομικού ηλεκτρονικού φακέλου υγείας (ΗΔΙΚΑ), αλλά και για πρότυπα και καλές πρακτικές που εφαρμόζονται ήδη σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Ειδικότερη αναφορά αναμένεται να γίνει στην ιστορία και τις προοπτικές για το μέλλον εφαρμογών όπως η τηλεϊατρική.

Οι εφαρμογές eHealth, αποτελούν πλέον ένα σημαντικό εργαλείο, στα χέρια των κλινικών γιατρών και των ασθενών τους. Σε δύο συνεδρίες θα παρουσιαστούν θέματα του ενδιαφέροντός τους, όπως:
Α) Η ολοκληρωμένη, συνεχιζόμενη & συντονισμένη φροντίδα (Integrated care) στην καθ' ημέρα κλινική πράξη
Β) Μέθοδοι φροντίδας χρόνιων ασθενών (πασχόντων από καρκίνο, νευροψυχιατρικές παθήσεις, κλπ.).

Την δυνατότητα ενημέρωσης θα έχουν νέοι Ερευνητές και Επιχειρηματίες (στον τομέα της Ηλεκτρονικής Υγείας), για το μείζον ζήτημα χρηματοδότησης, των καινοτόμων εφαρμογών και των ερευνητικών προγραμμάτων.
 Το θέμα θα καλύψουν ομιλητές από φορείς διαχείρισης προγραμμάτων χρηματοδότησης, όπως η Γενική Γραμματεία Έρευνας & Τεχνολογίας, το Γραφείο για τα προγράμματα «HORIZON» στην Ελλάδα, αλλά και από οργανισμούς με σκοπό την πολύπλευρη ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Ειδική συνεδρία διοργανώνεται στο πλαίσιο του Συνεδρίου, από το Υπουργείο Υγείας και την ΗΔΙΚΑ με σκοπό τη διαβούλευση εκπροσώπων ιατρών και φαρμακοποιών για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση, η οποία λειτουργεί ήδη τρία χρόνια στη χώρα.
 Επίσης, μια σειρά από παράλληλες συνεδρίες θα πλαισιώσουν το κυρίως πρόγραμμα της διοργάνωσης, όπως:
1) Το IHE Bootcamp
2) Παρουσιάσεις έργων του Εθνικού Δικτύου Έρευνας & Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ)
3)Workshop του Ελληνικού Δικτύου «European Innovation Partnership in Active and healthy Ageing», (κ.α).

 

                                                           Τέτα Πατουχέα