Η άσκηση αφορά και σε παιδιά και εφήβους. Παιδιά και έφηβοι θα πρέπει να ασκούνται, σε έντονη σωματική δραστηριότητα, τουλάχιστον για επτά λεπτά σύμφωνα με Καναδούς επιστήμονες.
Όσο κι αν μοιάζει παράδοξο να μιλάμε για την ανάγκη ελάχιστης άσκησης των παιδιών, η πραγματικότητα είναι πως τα περισσότερα από αυτά δεν ασκούνται, έχοντας εξοικειωθεί με έναν πιο... τεμπέλικο τρόπο ζωής. 
http://www.vibrantmedia.co.za/en/?homework-help-college-accounting Η έρευνα αφορά σε 600 παιδιά ηλικίας 9 έως 17 ετών, των οποίων η σωματική δραστηριότητα επί μια εβδομάδα καταγράφηκε με φορητά επιστημονικά όργανα.
Κρίθηκε λοιπόν πως για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα υγείας, όπως παχυσαρκία, θα πρέπει να ασκούνται όπως και οι μεγάλοι, απλώς ο χρόνος άσκησής του αρκεί να είναι 7 λεπτά.     
Η έρευνα έδειξε ότι τα παιδιά περνούν πάνω από τα δύο τρία του χρόνου τους (σχεδόν το 70%) σε καθιστικές δραστηριότητες, το 23% σε ελαφρές σωματικές δραστηριότητες, το 7% σε μέτριας έντασης δράσεις και μόλις το 0,6% σε πραγματικά έντονη σωματική δραστηριότητα.
Γενικά, τα αγόρια κάνουν λιγότερο καθιστική ζωή από τα κορίτσια.

«Καθώς γερνάμε, ο εγκέφαλός μας συρρικνώνεται και

Δεν είναι απλώς «ακατάλληλα τρόφημα», αλλά

Νέα εξέταση εντοπίζει το γονίδιο της παχυσαρκίας.

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές

Κλαίει, πεισμώνει, φωνάζει… Πόσες φορές όλοι οι

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής

Ενδεχομένως, στο άκουσμα των λέξεων «όρια» και

Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και

Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή

  • Prev
  • Sponsored Section
Scroll to top