Η καφεΐνη είναι η νέα κρίση που αντιμετωπίζουν οι γονείς της επόμενης γενιάς;

Κάποιοι την αποκαλούν ήδη follow site generation C(affeine), καθώς τα παιδιά έχουν γνωρίσει τα καφεϊνούχα ροφήματα μέσω των αναψυκτικών και όχι μέσω του γνήσιου καφέ. Κεκαλυμμένη λοιπόν η διεγερτική αυτή ουσία έχει μπει στα σπίτια και στα παιδικά πάρτυ δίνει και παίρνει! Μέσα στα 30 τελευταία χρόνια η καφεΐνη είναι διαδεδομένη στο 70% παιδιών και ενηλίκων και μάλιστα σε καθημερινή βάση. Και μην ξεγελιέστε πως τα προϊόντα που απευθύνονται σε παιδιά δεν περιέχουν την ουσία, καθώς μπορεί να βρεθεί εκτός από τα αναψυκτικά τύπου κόλα, σε source url γλυκά, σοκολάτες, τσιπς, βούτυρο κακάο ακόμη και στις τσίχλες και τους ηλιόσπορους!

Έρευνα του Πανεπιστημίου της get link Νεμπράσκα σχετικά με την ημερήσια κατανάλωση καφεΐνης από τα παιδιά, έδειξε πως 5χρονα λαμβάνουν ποσότητα της ουσίας ίση με εκείνη που αντιστοιχεί σε go to site ένα κουτάκι αναψυκτικού, ενώ τα παιδιά ηλικίας 8-12 ετών την τριπλή ποσότητα.
Ένας λόγος για τον οποίο οι γονείς έχουν χαλαρώσει τα... απαγορευτικά μέτρα είναι γιατί η καφεΐνη φέρεται να βελτιώνει την μνήμη και να διατηρεί χαμηλά τα επίπεδα της παχυσαρκίας. Αλλά αυτό ισχύει για τους ενήλικες και εσφαλμένα το μεταφέρουν και στα παιδιά.

Τι θα μπορούσε να συμβάλλει με τον πιο

«Καθώς γερνάμε, ο εγκέφαλός μας συρρικνώνεται και

Δεν είναι απλώς «ακατάλληλα τρόφημα», αλλά

Νέα εξέταση εντοπίζει το γονίδιο της παχυσαρκίας.

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές

Κλαίει, πεισμώνει, φωνάζει… Πόσες φορές όλοι οι

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής

Ενδεχομένως, στο άκουσμα των λέξεων «όρια» και

Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και

Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή

  • Prev
  • Sponsored Section
Scroll to top