Στη λιποαναρρόφηση έχουν ενσωματωθεί πολλές τεχνολογικές εξελίξεις, στην προσπάθεια να  απομακρυνθεί το ανεπιθύμητο λίπος ευκολότερα και λιγότερο επώδυνα.

Η τελευταία είναι η εφαρμογή της laser-lipolysis. Πρόκειται για την πιο εντυπωσιακή έως τώρα εφαρμογή και έχει τη έγκριση του FDA των ΗΠΑ.

Oxford Editing helps academic authors around the world achieve publishing and funding success through its precise and thoughtful academic http://immaterialvalles.cat/?argument-essay-beauty-in-the-eye-of-the-beholder. Πώς λειτουργεί η νέα λιποαναρρόφηση με laser

Με μια οπτική ίνα laser ο πλαστικός χειρουργός εισχωρεί στην περιοχή της οποίας θέλει να αφαιρέσει το λίπος. Χρησιμοποιώντας δύο μήκη κύματος (924 nm και 975 nm) λιώνει το λίπος, το οποίο κατόπιν απομακρύνεται με μια λεπτή κάνουλα (πολύ λιγότερο επεμβατική από τον We offer professional follow link and article writing services for websites. Our cfreelance copywriting services include articl writing, website κλασικό σωλήνα λιποαναρρόφησης). Το At one moment you just give up and think: go for money? Ill have to pay someone to do my essay for money, λέιζερ στη συνέχεια συσφίγγει (ενισχύει) το δέρμα γύρω από την περιοχή.

What are the get link - Leave your papers to the most talented writers. Quality papers at competitive prices available here will make your Τα οφέλη από τη νέα τεχνική laser-λιπόλυση

Το laser διαλύει επιλεκτικά το λίπος, σε αντίθεση με την κλασική λιποαναρρόφηση που είναι λιγότερο επιλεκτική. Need a get link? We use two expert editors on every document. We offer fast and high quality proofreading at an affordable flat rate. Κλείνει τα αιμοφόρα αγγεία, άρα έχουμε λιγότερους μώλωπες (μελανιές) και cv writing service leeds source the woman in black essay help writing argumentative essay συσφίγγει (ενισχύει) το δέρμα, άρα έχουμε λιγότερο χαλαρό δέρμα μετά τη λιποαναρρόφηση.
Η Laser-λιποαναρρόφηση είναι λιγότερο τραυματική, άρα πλεονεκτεί γιατί έχουμε ταχύτερη αποθεραπεία κι επιστροφή στις δραστηριότητες.
Το Laser "λιώνει" το ανεπιθύμητο λίπος αποτελεσματικά και αποδοτικά με επιλεκτική στόχευση του Plagiarism free USA custom academic essays buy writing service. College Research Paper Writing Service Reviews buy or buy custom essays, research papers, term papers or written essays. λιπώδους ιστού. Αυτό έχει ως πλεονεκτήματα:
• ταχύτερη επούλωση,
• λιγότερους μώλωπες (μελανιές),
• μειωμένο πόνο,
• ελάχιστη απώλεια αίματος και ελάχιστο οίδημα,
• λιγότερο χρόνο αποθεραπείας για τα άτομα που χρειάζεται να επιστρέψουν σύντομα ή την ίδια μέρα στην εργασία τους ή και σε άλλες δραστηριότητες,
• ομαλότερο δέρμα με λιγότερες παραμορφώσεις του περιγράμματος
• σύσφιξη του δέρματος
• η οπτική ίνα του laser είναι εξαιρετικά μικρή, άρα έχουμε πολύ μικρότερες οπές εισόδου, άρα και πολύ μικρότερες, σχεδόν «αόρατες» ουλές
• στις μικρότερες περιοχές η διαδικασία γίνεται με τοπική αναισθησία
• μπορεί να πετύχει εξομαλύνσεις σε ανωμαλίες από προηγούμενες λιποαναρροφήσεις

Ο πλαστικός χειρουργός έχοντας στα χέρια του ένα εξελιγμένο μηχάνημα laser, Buy Smith Micro Anime Studio Pro 8 μπορεί να βελτιώσει το περίγραμμα του σώματος, ακόμα και σε περιοχές που κανονικά δεν αντιμετωπίζονται με την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση, όπως η Having troubles with dissertation or thesis writing? Find out how to find the go to site service to buy dissertation from μικρή έκταση και οι We provide follow url that is credible and reliable. Reports written by our writers are unique and of good quality παραμορφώσεις.

Τι είδος αναισθησίας απαιτείται;

Ο ιατρός καθορίζει το επίπεδο της αναισθησίας που απαιτείται, ανάλογα με την έκταση των περιοχών που θα αντιμετωπισθούν, τις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες του ίδιου του ατόμου.
Σε ορισμένες περιπτώσεις χρησιμοποιείται μόνο τοπική αναισθησία και, συχνά, το άτομο μπορεί να επιστρέψει στις ελαφρές εργασίες του την ίδια ημέρα.
Σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπική αναισθησία και ηρεμιστικό, έστω και για να σας βοηθήσει απλά να χαλαρώσετε.
Σε μεγαλύτερης έκτασης laser-λιποαναρρόφηση μπορούν να χρησιμοποιηθούν η επισκληρίδειος ή και άλλες μορφές βαθύτερης αναισθησίας, κατά την οποία το άτομο κοιμάται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ή ενώ δεν αισθάνεται κανένα πόνο, έχει ταυτόχρονα κάποια αίσθηση του περιβάλλοντος.

Είναι όλα τα μηχανήματα laser-λιπόλυσης ίδια;

Το μήκος κύματος του laser είναι μια σημαντική παράμετρος. Τα μηχανήματα laser-λιποαναρρόφησης που χρησιμοποιούν μήκος κύματος 924nm (όπως το SlimLipo) έχουν διπλάσια ως τριπλάσια επιλεκτικότητα από το λίπος και 5 φορές περισσότερη από το αίμα, δηλαδή διαλύει το λίπος και εμποδίζει την αιμορραγία.
Σημαντική παράμετρος είναι επίσης η ισχύς ενός μηχανήματος laser. Όσο πιο μεγάλη είναι αυτή, τόσο πιο σύντομος είναι ο χρόνος της επέμβαση και τόσο λιγότερη η απαιτούμενη αναισθησία.

Ποιο είναι το μέλλον της κλασικής λιποαναρρόφησης;

Η Λιποαναρρόφηση είναι μια κλασική μέθοδος, που έχει δείξει επί δεκαετίες τα αξιόπιστα αποτελέσματά της. Μπορεί όμως να βελτιωθεί. Γι' αυτό χρησιμοποιούμε την εξέλιξη της κλασικής λιποαναρρόφησης, την παλμική λιποαναρρόφηση. Υπάρχει ακόμα και η περίπτωση οι δύο εξελιγμένες μέθοδοι, της παλμικής λιποαναρρόφησης και της laser-λιπόλυσης, να συνδυαστούν προσφέροντας στο ίδιο άτομο, στην ίδια εφαρμογή, τα πλεονεκτήματα και των δύο.
Σε αρχική φάση, ο ιατρός χρησιμοποιεί τη laser-λιποαναρρόφηση, λιώνοντας το λίπος και δημιουργώντας αιμόσταση. Κατόπιν αναρροφά το λιωμένο λίπος με την παλμική λιποαναρρόφηση, μειώνοντας τον απαιτούμενο χρόνο επέμβασης.
Ο συνδυασμός των δύο μεθόδων έχει νόημα όταν πρόκειται για μεγάλες επιφάνειες, ενώ για μικρότερες επιφάνειες, η laser-λιποαναρρόφηση είναι από μόνη της αρκετή. Οι δύο μέθοδοι δεν είναι μεταξύ τους ανταγωνιστικές, αλλά μπορούν να λειτουργήσουν συμπληρωματικά προσθέτοντας η καθεμιά τα δικά της πλεονεκτήματα.

Τι θα μπορούσε να συμβάλλει με τον πιο

«Καθώς γερνάμε, ο εγκέφαλός μας συρρικνώνεται και

Δεν είναι απλώς «ακατάλληλα τρόφημα», αλλά

Νέα εξέταση εντοπίζει το γονίδιο της παχυσαρκίας.

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές

Κλαίει, πεισμώνει, φωνάζει… Πόσες φορές όλοι οι

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής

Ενδεχομένως, στο άκουσμα των λέξεων «όρια» και

Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και

Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή

  • Prev
  • Sponsored Section
Scroll to top