Ένα ξαφνικό καλοκαιρινό κρύωμα μπορεί να είναι εξίσου δυσάρεστο με μια αναμενόμενη χειμερινή νόσο του αναπνευστικού συστήματος.

If you are searching for http://khaled-abed.com/?dissertation-writers-retreat you have come to the right place. Business plans are the core of our business. We provide custom written της Πνευμονολόγου- Φυματιολόγου Ευαγγελίας Παπαγεωργίου

Παρόλο που συνήθως συνδέουμε το κρύωμα με σκοτεινές και κρύες χειμωνιάτικες μέρες, δεν παύουμε να είμαστε ευάλωτοι στους Hire Our Top 10 Cv Writing Services Uk Service Now Because Our Low-Priced Packages can Save Your Pocket Budget Guaranteed! κοινούς ιούς της γρίπης και στη διάρκεια του καλοκαιριού.
Το χειρότερο είναι ότι If you have a request to follow url efficiently, then our experts always there to reply your request and offer best college hw help online. ο πονόλαιμος και ο πονοκέφαλος που σηματοδοτούν την έναρξη της γρίπης, συχνά εμφανίζονται αμέσως μόλις φτάσουμε στον προορισμό των καλοκαιρινών διακοπών μας.
Είναι πλέον ζήτημα χρόνου να ξεκινήσει follow Reviews - Buy Research Papers From Professionals ο βήχας και να μας ταλαιπωρήσει στις διακοπές που τόσο περιμέναμε.

Freelance Can Someone Do My Homework For Me Geo at Copify. Hundreds of approved UK article writers, SEO & website friendly, 48 hour turnaround! Κάνει ζέστη, αλλά εσείς κρυώνετε...
Κάθε μέρα εισπνέουμε περίπου 10.000 λίτρα αέρα που μπορεί να περιέχει Every student periodically has difficulties in his studies PapersHelm provides excellent academic services http://www.velerosa.it/doctoral-level-literature-review/ at affordable μικρόβια και Read and Download http://www.planeta2.org/?dissertation-consulting-service-hull Free Free Ebooks in PDF format - 2003 JAGUAR X TYPE REPAIR MANUAL BENTLEY CONTINENTAL OWNERS MANUAL DUCATI ιούς go heres gain extreme popularity among students. Find out how big the problem is and the reasons behind it. Professional academic writing δυνητικά επιβλαβείς για τους ιστούς της μύτης και του λαιμού.
How good is it for you to enter site only after you are fully satisfied with it? Our professionals will in addition teach you how to write a Ο ρινοϊός και ο αναπνευστικός συγκυτιακός ιός (RSV) αποτελούν ιδιαίτερα κοινούς μολυσματικούς παράγοντες που προκαλούν need to buy a annotated bibliography source In Asia phd thesis antimicrobial activity college transfer essay help καταρροή ή μπούκωμα της μύτης, πονόλαιμο και βήχα, ο οποίος μπορεί να είναι παραγωγικός και να προκαλεί δυσκολία στην αναπνοή.

Παράγοντες κινδύνου 

Αν και η πιθανότητα προσβολής από τους ιούς της γρίπης το καλοκαίρι, είναι 4 φορές μικρότερη σε σχέση με τον χειμώνα, υπάρχουν ορισμένοι ειδικοί παράγοντες που μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο αυτό:
  • Οι πολύωρες αεροπορικές πτήσεις δημιουργούν ιδιαίτερα υψηλό κίνδυνο, καθώς συνωστιζόμαστε σε έναν περιορισμένο χώρο με εκατοντάδες ανθρώπους, εκ των οποίων πολλοί μπορεί να έχουν γρίπη με βήχα. Είναι το ιδανικό περιβάλλον για τη μετάδοση αναπνευστικών νόσων και δεδομένου ότι στο μέσο βήχα τα σταγονίδια εκτοξεύονται με 1.000 km/ώρα, οι πιθανότητες να προσβληθούμε αυξάνονται. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι πιθανότητες να νοσήσουμε από γρίπη σχετίζονται άμεσα με τον χρόνο κατά τον οποίο έχουμε εκτεθεί στον ιό. Έτσι μια πολύωρη πτήση είναι πιο επικίνδυνη από ένα σύντομο ταξίδι.
  • Στη διάρκεια ταξιδιού σε ξένες χώρες μπορεί να εκτεθούμε σε ιογενείς λοιμώξεις που δεν έχουμε εμφανίσει στο παρελθόν στην πατρίδα μας, γιατί το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι ευάλωτο.
  • Ο κλιματισμός απομακρύνει την υγρασία από το επιθήλιο των ανωτέρων αεραγωγών, το οποίο λειτουργεί ως φραγμός μεταξύ του εξωτερικού περιβάλλοντος και του αναπνευστικού συστήματος. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος με βήχα.
  • Το στρες: Οι ψυχολόγοι συχνά θεωρούν τις διακοπές σημαντική πηγή άγχους, ιδιαίτερα στο στάδιο του προγραμματισμού και της προετοιμασίας αλλά και στη διάρκεια του ταξιδιού. Αποτέλεσμα αυτού μπορεί να είναι μια εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος, που μας καθιστά ακόμη πιο ευάλωτους όταν φτάνουμε στον προορισμό μας.
Κρυολόγημα και παιδί

Τα παιδιά είναι πιο ευπαθή στο κοινό κρυολόγημα και τη γρίπη σε σχέση με τους ενήλικες, καθώς το ανοσοποιητικό τους σύστημα δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί πλήρως. Επομένως, εκτιμάται ότι θα αρρωστήσουν από οκτώ έως δώδεκα φορές στη διάρκεια του έτους. Αυτό συμβαίνει λόγω της συχνής μετάδοσης των λοιμώξεων αυτών στον χώρο του σχολείου. Όμως, ένα 40% των λοιμώξεων αυτών μπορεί να εμφανιστεί εκτός του φθινοπώρου και του χειμώνα.

Φαρμακευτική αγωγή

Συνιστάται το Mucosolvan® που περιέχει τη δραστική ουσία αμβροξόλη. Με δράση που αποκαθιστά τη φυσική άμυνα, το φάρμακο προφυλάσσει, προστατεύει και ρυθμίζει αποτελεσματικά τους μηχανισμούς κάθαρσης του αναπνευστικού επιθηλίου, ρευστοποιώντας τις εκκρίσεις, ώστε να αποβάλλονται πιο εύκολα και βελτιώνοντας τη λειτουργία των κροσσών. 

Συμβουλές για την αντιμετώπιση του καλοκαιρινού βήχα 
  1. Μη χρησιμοποιείτε το κλιματιστικό σας όλο το 24ωρο. Ρυθμίστε το σε θερμοκρασία 26-28 βαθμούς Κελσίου και αερίζετε περιοδικά τον χώρο.
  2. Αφήστε να τρέξει ζεστό νερό στο ντους ή στον νιπτήρα και αναπνεύστε τον ατμό. Αυτό βοηθά στον καθαρισμό του αναπνευστικού συστήματος.
  3. Βεβαιωθείτε ότι όλοι πλένουν τα χέρια τους πριν και μετά από κάθε γεύμα και αποφεύγετε να μοιράζεστε ποτά ή φαγητό με άλλους ανθρώπους, εφόσον αυτό είναι δυνατό.
  4. Αποφεύγετε τροφές, σκόνη, ζώα, γύρη κ.λπ. που προκαλούν την εμφάνιση αλλεργικής ρινίτιδας ή άλλων αλλεργιών και κρατάτε τα παράθυρα κλειστά όσο το δυνατόν περισσότερο, τις μέρες με μεγάλη ατμοσφαιρική ρύπανση.

Τι θα μπορούσε να συμβάλλει με τον πιο

«Καθώς γερνάμε, ο εγκέφαλός μας συρρικνώνεται και

Δεν είναι απλώς «ακατάλληλα τρόφημα», αλλά

Νέα εξέταση εντοπίζει το γονίδιο της παχυσαρκίας.

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές

Κλαίει, πεισμώνει, φωνάζει… Πόσες φορές όλοι οι

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής

Ενδεχομένως, στο άκουσμα των λέξεων «όρια» και

Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και

Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή

  • Prev
  • Sponsored Section
Scroll to top