Ένα ξαφνικό καλοκαιρινό κρύωμα μπορεί να είναι εξίσου δυσάρεστο με μια αναμενόμενη χειμερινή νόσο του αναπνευστικού συστήματος.

Document Read Online http://www.njgang.com/?dissertation-planning-calendar Buying Papers - In this site is not the similar as a answer encyclopedia you purchase in a photo album accrual της Πνευμονολόγου- Φυματιολόγου Ευαγγελίας Παπαγεωργίου

Παρόλο που συνήθως συνδέουμε το κρύωμα με σκοτεινές και κρύες χειμωνιάτικες μέρες, δεν παύουμε να είμαστε ευάλωτοι στους Article Writing How Servulas How To Write Essay For Mba Admission can help your site? κοινούς ιούς της γρίπης και στη διάρκεια του καλοκαιριού.
Το χειρότερο είναι ότι http://www.nbtitanium.com/?phd-thesis-diagram for business, content strategy, content management, promotional copy created with WritingsServices.com - Quality, Speed, Reliability ? ο πονόλαιμος και ο πονοκέφαλος που σηματοδοτούν την έναρξη της γρίπης, συχνά εμφανίζονται αμέσως μόλις φτάσουμε στον προορισμό των καλοκαιρινών διακοπών μας.
Είναι πλέον ζήτημα χρόνου να ξεκινήσει Pay Someone To Do Homework For Mes - Proofreading and editing services from best writers. All kinds of academic writings & custom papers. witness the ο βήχας και να μας ταλαιπωρήσει στις διακοπές που τόσο περιμέναμε.

Rich Countries Should Help The Poor Essay - Forget about those sleepless nights working on your report with our academic writing assistance If you want to find out how to Κάνει ζέστη, αλλά εσείς κρυώνετε...
Κάθε μέρα εισπνέουμε περίπου 10.000 λίτρα αέρα που μπορεί να περιέχει Reach readers online with Wylie Communications Dna Term Paper using our system of proven-in-the-lab best practices for writing effective web copy μικρόβια και go to link help is your first choice for Cheap custom essay writing service in the United States. We Provide Expert essay writing help on any subject ιούς click here - Benefit the most from your shopping for drugs with our drugstore. Visit us today to get more generous deals. Spend less δυνητικά επιβλαβείς για τους ιστούς της μύτης και του λαιμού.
Ο ρινοϊός και ο αναπνευστικός συγκυτιακός ιός (RSV) αποτελούν ιδιαίτερα κοινούς μολυσματικούς παράγοντες που προκαλούν καταρροή ή μπούκωμα της μύτης, πονόλαιμο και βήχα, ο οποίος μπορεί να είναι παραγωγικός και να προκαλεί δυσκολία στην αναπνοή.

Παράγοντες κινδύνου 

Αν και η πιθανότητα προσβολής από τους ιούς της γρίπης το καλοκαίρι, είναι 4 φορές μικρότερη σε σχέση με τον χειμώνα, υπάρχουν ορισμένοι ειδικοί παράγοντες που μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο αυτό:
  • Οι πολύωρες αεροπορικές πτήσεις δημιουργούν ιδιαίτερα υψηλό κίνδυνο, καθώς συνωστιζόμαστε σε έναν περιορισμένο χώρο με εκατοντάδες ανθρώπους, εκ των οποίων πολλοί μπορεί να έχουν γρίπη με βήχα. Είναι το ιδανικό περιβάλλον για τη μετάδοση αναπνευστικών νόσων και δεδομένου ότι στο μέσο βήχα τα σταγονίδια εκτοξεύονται με 1.000 km/ώρα, οι πιθανότητες να προσβληθούμε αυξάνονται. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι πιθανότητες να νοσήσουμε από γρίπη σχετίζονται άμεσα με τον χρόνο κατά τον οποίο έχουμε εκτεθεί στον ιό. Έτσι μια πολύωρη πτήση είναι πιο επικίνδυνη από ένα σύντομο ταξίδι.
  • Στη διάρκεια ταξιδιού σε ξένες χώρες μπορεί να εκτεθούμε σε ιογενείς λοιμώξεις που δεν έχουμε εμφανίσει στο παρελθόν στην πατρίδα μας, γιατί το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι ευάλωτο.
  • Ο κλιματισμός απομακρύνει την υγρασία από το επιθήλιο των ανωτέρων αεραγωγών, το οποίο λειτουργεί ως φραγμός μεταξύ του εξωτερικού περιβάλλοντος και του αναπνευστικού συστήματος. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος με βήχα.
  • Το στρες: Οι ψυχολόγοι συχνά θεωρούν τις διακοπές σημαντική πηγή άγχους, ιδιαίτερα στο στάδιο του προγραμματισμού και της προετοιμασίας αλλά και στη διάρκεια του ταξιδιού. Αποτέλεσμα αυτού μπορεί να είναι μια εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος, που μας καθιστά ακόμη πιο ευάλωτους όταν φτάνουμε στον προορισμό μας.
Κρυολόγημα και παιδί

Τα παιδιά είναι πιο ευπαθή στο κοινό κρυολόγημα και τη γρίπη σε σχέση με τους ενήλικες, καθώς το ανοσοποιητικό τους σύστημα δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί πλήρως. Επομένως, εκτιμάται ότι θα αρρωστήσουν από οκτώ έως δώδεκα φορές στη διάρκεια του έτους. Αυτό συμβαίνει λόγω της συχνής μετάδοσης των λοιμώξεων αυτών στον χώρο του σχολείου. Όμως, ένα 40% των λοιμώξεων αυτών μπορεί να εμφανιστεί εκτός του φθινοπώρου και του χειμώνα.

Φαρμακευτική αγωγή

Συνιστάται το Mucosolvan® που περιέχει τη δραστική ουσία αμβροξόλη. Με δράση που αποκαθιστά τη φυσική άμυνα, το φάρμακο προφυλάσσει, προστατεύει και ρυθμίζει αποτελεσματικά τους μηχανισμούς κάθαρσης του αναπνευστικού επιθηλίου, ρευστοποιώντας τις εκκρίσεις, ώστε να αποβάλλονται πιο εύκολα και βελτιώνοντας τη λειτουργία των κροσσών. 

Συμβουλές για την αντιμετώπιση του καλοκαιρινού βήχα 
  1. Μη χρησιμοποιείτε το κλιματιστικό σας όλο το 24ωρο. Ρυθμίστε το σε θερμοκρασία 26-28 βαθμούς Κελσίου και αερίζετε περιοδικά τον χώρο.
  2. Αφήστε να τρέξει ζεστό νερό στο ντους ή στον νιπτήρα και αναπνεύστε τον ατμό. Αυτό βοηθά στον καθαρισμό του αναπνευστικού συστήματος.
  3. Βεβαιωθείτε ότι όλοι πλένουν τα χέρια τους πριν και μετά από κάθε γεύμα και αποφεύγετε να μοιράζεστε ποτά ή φαγητό με άλλους ανθρώπους, εφόσον αυτό είναι δυνατό.
  4. Αποφεύγετε τροφές, σκόνη, ζώα, γύρη κ.λπ. που προκαλούν την εμφάνιση αλλεργικής ρινίτιδας ή άλλων αλλεργιών και κρατάτε τα παράθυρα κλειστά όσο το δυνατόν περισσότερο, τις μέρες με μεγάλη ατμοσφαιρική ρύπανση.

Τι θα μπορούσε να συμβάλλει με τον πιο

«Καθώς γερνάμε, ο εγκέφαλός μας συρρικνώνεται και

Δεν είναι απλώς «ακατάλληλα τρόφημα», αλλά

Νέα εξέταση εντοπίζει το γονίδιο της παχυσαρκίας.

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές

Κλαίει, πεισμώνει, φωνάζει… Πόσες φορές όλοι οι

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής

Ενδεχομένως, στο άκουσμα των λέξεων «όρια» και

Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και

Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή

  • Prev
  • Sponsored Section
Scroll to top