Το γυναικείο στήθος το θεωρούσαν ανέκαθεν σύμβολο θηλυκότητας. Το μέγεθος και το σχήμα του αποτελούν στοιχεία της γυναικείας «παρουσίας».

Όταν αρχίζει να χάνει το νεανικό του σχήμα και τη σφριγηλότητά του επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση της γυναίκας.
Το πέρασμα του χρόνου και το μέγεθος των μαστών είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες που επηρεάζουν την εμφάνιση του στήθους. Υπάρχουν όμως κάποιες απλές ενέργειες που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα καθημερινά για να διατηρήσει νεανικό το στήθος της;

Μία νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό http://ubackparadise.com/mla-in-essay-citation/ mla in essay citation Aesthetic Surgery Journal (Σεπτέμβριος 2012), ερεύνησε αρκετούς εξωγενείς παράγοντες που μπορούν να διατηρήσουν τους γυναικείους μαστούς σε καλή κατάσταση.

http://www.ladyofthebarn.com/directory-services-essay/ Τα συμπεράσματα της έρευνας έδειξαν ότι:
1. Καθημερινή here χρήση ενυδατικών κρεμών στους μαστούς συνδέεται από σημαντικά λιγότερες ρυτίδες σε αυτήν την περιοχή.
2. Γυναίκες που λάμβαναν here υποκατάστατα ορμονών μετά την εμμηνόπαυση, διατηρούσαν μαστούς με καλύτερο σχήμα, προβολή, μέγεθος, σχήμα θηλής και μέγεθος θηλής.
3. Οι γυναίκες click που έχουν θηλάσει τα παιδιά τους έχουν καλύτερη ποιότητα δέρματος. Όμως, έχουν χειρότερη εμφάνιση του σχήματος και του μεγέθους της θηλής τους.
4. Παράγοντες και συνήθειες όπως το κάπνισμα, το αλκοόλ, οι πολλαπλές εγκυμοσύνες, το μεγάλο σωματικό βάρος συντελούν στην επιδείνωση της εμφάνισης των μαστών.
5. Η μη χρήση στηθόδεσμου ή η χρήση στηθόδεσμου πολύ φαρδύτερου από το μέγεθος του μαστού έχει αρνητικές συνέπειες στο σχήμα του μαστού.

Η μελέτη έγινε από τους ερευνητές Hooman T. Soltanian, MD, of University Hospitals Case Medical Center and Case Western Reserve University School of Medicine in Cleveland.
Οι ερευνητές απευθύνθηκαν σε 161 ζευγάρια δίδυμων γυναικών που προέρχονταν από ένα ωάριο, δηλαδή ήταν ολόιδιες με μέση ηλικία τα 47,6 έτη.

Τι θα μπορούσε να συμβάλλει με τον πιο

«Καθώς γερνάμε, ο εγκέφαλός μας συρρικνώνεται και

Δεν είναι απλώς «ακατάλληλα τρόφημα», αλλά

Νέα εξέταση εντοπίζει το γονίδιο της παχυσαρκίας.

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές

Κλαίει, πεισμώνει, φωνάζει… Πόσες φορές όλοι οι

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής

Ενδεχομένως, στο άκουσμα των λέξεων «όρια» και

Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και

Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή

  • Prev
  • Sponsored Section
Scroll to top