Η αναζωογόνηση και η ανανέωση της κολπικής και εξω-γεννητικής περιοχής πλέον δεν είναι ένα θέμα ταμπού καθώς απασχολεί πάνω από το 50% των γυναικών επηρεάζοντας την καθημερινότητα, την ψυχολογία αλλά και την ερωτική τους ζωή.

της Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου Γεωργίας Δριμούρα*

Τ http://www.kassoudakis.gr/?mother-teresa-essays online raise your possibility to defend a dissertation perfectly. The clienteles can pin their hopes on us. α προβλήματα

Η χαλάρωση των ιστών αλλά και η αλλαγή του χρώματος της περιοχής είναι τα κυριότερα προβλήματα που εμφανίζονται σε αυτήν την περιοχή και ενοχλούν τόσο την γυναίκα όσο και τον σύντροφο της. Οι αιτίες που προκαλούν αυτές τις αλλαγές είναι αρκετοί, όπως η εμμηνόπαυση, ο φυσιολογικός τοκετός, οι απότομες αυξομειώσεις βάρους, η γήρανση, γονιδιακές αιτίες ακόμα και οι ορμονικές διαταραχές. Οι λόγοι για τους οποίους μια γυναίκα αποφασίζει να επέμβει και να λύσει μία δια παντός αυτά τα προβλήματα είναι η βελτίωση της ψυχολογίας της, προβλήματα ακράτειας που μπορεί να αντιμετωπίζει, ανανέωση της σεξουαλικής ζωής της, κλπ.

write my dissertation uk help Write My Research Paper Online Free essay oniline need help write research paper introduction Μέθοδοι αντιμετώπισης

Μέχρι πριν από κάποια χρόνια ο κυριότερος τρόπος αντιμετώπισης ήταν η χειρουργική επέμβαση όπου οι κίνδυνοι ήταν αρκετοί και το διάστημα ανάρρωσης μεγάλο. Επίσης υπήρχαν και άλλες μέθοδοι με χρήση ορμονών και τοπικών θεραπειών χωρίς όμως μόνιμα αποτελέσματα.

Πλέον αυτά ανήκουν στο παρελθόν καθώς με την τεχνολογία Laser CO2 (Fractional Laser) μπορούμε να επιτύχουμε τόσο σύσφιξη του κόλπου, όσο και λεύκανση της περιοχής γρήγορα, ανώδυνα, και κυρίως με ασφάλεια.

Sinclair Broadcast Group - http://www.lommakiropraktorklinik.se/dissertation-on-health-economics/ (10805) - Nashville - Make your mark in Broadcasting and Digital Media. - Hire A Hero Πώς λειτουργεί

Στην Θεραπεία Σύσφιξης, το Laser CO2 ενεργεί διπλά. Αρχικά εκπέμπει ενέργεια η οποία προκαλεί την δημιουργία κολλαγόνου από τους ιστούς και παράλληλα ενισχύει την σύσφιξη των ήδη υπαρχόντων ιστών κολλαγόνου πολλαπλασιάζοντας έτσι την διαδικασία ανανέωσης των ιστών. Το αποτέλεσμα είναι αύξηση του πάχους της επιδερμίδας και άμεσα αίσθηση σύσφιξης της κολπικής περιοχής.

Όσον αφορά την Θεραπεία Λεύκανσης η δράση του Laser CO2 είναι αντίστοιχα επιτυχής αλλά δρα με διαφορετικό τρόπο. Σε αυτήν την περίπτωση στόχος είναι η αφαίρεση της στοιβάδας όπου περιέχει την ουσία μελανίνη, η οποία και ευθύνεται για το σκούρο χρώμα της περιοχής. Η συγκεκριμένη θεραπεία χρήζει συνήθως 3 συνεδρίες διάρκειας περίπου 30 λεπτών.

Και στις δύο περιπτώσεις, δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη περιποίηση πριν την θεραπεία, ενώ κατά την διάρκεια τους δεν παρατηρείται καμία απολύτως δυσφορία. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από τα επιθυμητά αποτελέσματα, ωστόσο οι διαφορές είναι αισθητές από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Looking for http://www.proudlyjesus.com/?san-diego-essay-writer? You are on the right page! Don't miss the opportunity to use the best writing service in order to achieve what you Τα Πλεονεκτήματα

     Εντελώς ανώδυνη

     Δεν χρειάζεται ειδική περιποίηση πριν

     Χωρίς παρενέργειες

     Μικρή διάρκεια, μόλις 30’

     Επιστρέφουμε αμέσως στις καθημερινές δραστηριότητες μας

     Άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα, αισθητά μόλις λίγες μέρες

Η συγκεκριμένη μέθοδος συνολικής αναζωογόνησης είναι ιδανική και ταιριάζει τέλεια στο πρόγραμμα αλλά και τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας όπου θέλει άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα χωρίς ταλαιπωρία.

 

Personal source url are at your service! The trust of our customers is our top priority activities, so we work transparently and honestly. Our personal essay writing service provides customers with unique works written by professional essay writers, most of which are active academic staff with long experience. Παλαιολόγου & Συγγρού 2,

Article Writing How Servulas go site can help your site? Τ.Κ. 15232, Χαλάνδρι,Τηλ.: 210 6834140

Τι θα μπορούσε να συμβάλλει με τον πιο

«Καθώς γερνάμε, ο εγκέφαλός μας συρρικνώνεται και

Δεν είναι απλώς «ακατάλληλα τρόφημα», αλλά

Νέα εξέταση εντοπίζει το γονίδιο της παχυσαρκίας.

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές

Κλαίει, πεισμώνει, φωνάζει… Πόσες φορές όλοι οι

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής

Ενδεχομένως, στο άκουσμα των λέξεων «όρια» και

Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και

Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή

  • Prev
  • Sponsored Section
Scroll to top