Υπάρχουν 15 μυστικά για τη μακροζωία, κάποια από αυτά τα γνωρίζουμε πολύ καλά, άλλα όμως ακούγονται παράξενα!

Όταν κάποιος έχει γενέθλια ή ονομαστική γιορτή ευχόμαστε «να τα εκατοστήσει». Τα τελευταία 10 με 20 χρόνια όμως, οι άνθρωποι ζουν σαν να ήταν φυλακισμένοι από τις αρρώστιες. Τις απαντήσεις για τα μυστικά της μακροζωίας δίνει ο εκδοτικός http://embutidoselpipi.com/?buy-nursing-paperss - Leave your papers to the most talented writers. Craft a quick custom term paper with our assistance and make your οίκος Prevention.
Πρώτα πρώτα, υπάρχουν οι συνηθισμένες οδηγίες για τη Wish to http://aliceofwonderland.com/writing-winning-thesis-or-dissertation/s online cheap and easy? Place your order through our paper writing service the best place to buy essays, and receive first-rate διακοπή του καπνίσματος, την Increase readership through our go site for websites. Connect with us and assign a professional article writer to your project. υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ κ. ά.
Ακόμη, υπάρχει η προτροπή για Welcome to leading platform of paper writing services. Get term paper, essay writing help, dissertation writing and all kind of Scholarship Personal Statements. κατανάλωση κόκκινου κρασιού σε ποσότητες από 100 έως 200 γραμμάρια την ημέρα, βοηθώντας έτσι στην Buy Karelia Software Tangerine! cheap καλή λειτουργία της καρδιάς και στην κυκλοφορία του αίματος, ενώ μας καλούν να κηρύξουμε «πόλεμο» στα In other words, before I ask someone to help me write my college essay, When looking for Phd Dissertation Help Thesis, for instance, παραπανίσια κιλά, χωρίς βέβαια Priya Dogra is a Professional go here, Company Providing Website, SEO, Social Media, Content, Article, Writing, Writers Services άγχος και Economics assignment help Online is the assignment help service provided in Economics,by Australiaas Can Anyone http://zapol.com.pl/seo-business-plan/ For Me? εξαντλητικές δίαιτες.
Όσον αφορά τους ηλικιωμένους ανθρώπους, αυτοί αρρωσταίνουν πιο εύκολα αν είναι υπέρβαροι και είναι πιο επιρρεπείς στην εμφάνιση του Wanting a good quality essay in affordable price is hard to find. Gets http://www.reisenachperu.com/writing-a-dissertation-youtube/ service from us! Thesis or course work, any kind of assignment διαβήτη.
Ποια είναι τα μυστικά εκείνα, που, σύμφωνα με το Prevention, είτε τα ξεχνάμε στην καθημερινή μας ζωή, είτε μας φαίνονται περίεργα;

Assignment Expert provides sufficient online http://paragoals.com/?how-to-assign-bandwidth-to-users in case you have any troubles solving your Economics assignment or project yourself. Γέλιο

Καλό στην καρδιά, στον πόλεμο με τα παραπανίσια κιλά και στην κυκλοφορία του αίματος.

Σεξ

Σύμφωνα με τα ευρήματα ομάδας επιστημόνων από την Ταϊβάν, το καθημερινό σεξ ανανεώνει τα κύτταρα του οργανισμού και καθυστερεί το γήρας. Και αυτό φαίνεται στις φωτογραφίες ηλικιωμένων ανθρώπων, που ο κόσμος του ξέρει σαν... Δον Ζουάν.

Γάμος

Γιατροί από την Αραβία λένε πως το να παντρεύεται κάποιος μικρός του κάνει καλό στην υγεία: του αυξάνει τα χρόνια ζωής. Στην Ανατολή, ακόμα και σήμερα, υπάρχουν άνδρες 80 και 90 χρονών που κάνουν γερά παιδιά.
Το να παντρευτείς νωρίς συμβάλλει στον προγραμματισμό της ζωής. 

Εκτόνωση

Το να εκτονώνεις τα συναισθήματά του είναι παράγοντας υγείας. Η σημερινή ψυχολογία πατάει γερά σε αυτό το συμπέρασμα. Ειδικά οι γυναίκες που εκφράζουν τα συναισθήματά τους με δυνατή φωνή, αποβάλλουν πιο εύκολα το στρες. Για τον άνδρα όμως, δεν θεωρείται και τόσο σωστό το να ουρλιάζει, επειδή κινδυνεύει να πάθει έμφραγμα. 
Οι συγκεκριμένοι επιστήμονες συστήνουν ένα ιδιόμορφο «μητριαρχικό» σύστημα, όπου οι γυναίκες θα φωνάζουν και οι άνδρες θα σωπαίνουν!

Αντιοξειδωτικά

Σκοτώνουν τις τοξίνες και δίνουν δύναμη στον οργανισμό η φράουλα, το καρότο, το λάχανο, το βερύκοκο, το πράσινο τσάι κ. ά. Αν καταναλώσεις καρύδια, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Καλιφόρνιας, κερδίζεις 7 χρόνια ζωής παραπάνω. Κάνουν καλό στην καρδιά και στις φλέβες και μειώνουν τη χοληστερίνη. Καλό είναι να κατανώλονται 5 καρύδια, το λγότερο, την εβδομάδα.
Ακόμη, μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει... πέρα, αλλά προσθέτει και 3 χρόνια ζωής περισσότερο.

Κλάμα

Ο Ουίλιαμ Φρέυ, ειδικός γιατρός για τα δάκρυα, λέει πως οι άνθρωποι που συγκρατούν από μικροί τα δάκρυά τους αρρωσταίνουν πιο εύκολα και πεθαίνουν πιο γρήγορα. Αυτό αφορά κυρίως στα αγόρια, που από μικρά τους μαθαίνουν πως «οι άνδρες δεν κλαίνε».
Ακόμη, μία κίνηση που μπορεί να προσφέρει χαλάρωση και διέγερση σε όλο το σώμα, είναι το... ξύσιμο. Ομάδα από το Πανεπιστήμιο του Καίμπριτζ, σε πείραμα που έκανε σε μαϊμούδες, οι οποίες ξύνονταν συχνά, διαπίστωσαν πως με αυτόν τον τρόπο παράγονταν ενδορφίνες, που είναι οι ορμόνες της χαράς.Τι θα μπορούσε να συμβάλλει με τον πιο

«Καθώς γερνάμε, ο εγκέφαλός μας συρρικνώνεται και

Δεν είναι απλώς «ακατάλληλα τρόφημα», αλλά

Νέα εξέταση εντοπίζει το γονίδιο της παχυσαρκίας.

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές

Κλαίει, πεισμώνει, φωνάζει… Πόσες φορές όλοι οι

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής

Ενδεχομένως, στο άκουσμα των λέξεων «όρια» και

Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και

Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή

  • Prev
  • Sponsored Section
Scroll to top