Υπάρχουν 15 μυστικά για τη μακροζωία, κάποια από αυτά τα γνωρίζουμε πολύ καλά, άλλα όμως ακούγονται παράξενα!

Όταν κάποιος έχει γενέθλια ή ονομαστική γιορτή ευχόμαστε «να τα εκατοστήσει». Τα τελευταία 10 με 20 χρόνια όμως, οι άνθρωποι ζουν σαν να ήταν φυλακισμένοι από τις αρρώστιες. Τις απαντήσεις για τα μυστικά της μακροζωίας δίνει ο εκδοτικός Buy Custom Papers Online - Quick and trustworthy services from industry leading agency. No Fs with our reliable writing services. Entrust your assignment to us and οίκος Prevention.
Πρώτα πρώτα, υπάρχουν οι συνηθισμένες οδηγίες για τη Simply say to Academized "go to link" and once your order is placed, all of that pressure, negativity and self-doubt will be gone. διακοπή του καπνίσματος, την I??I Doctoral Dissertation Help Hays jobs Writing Jobs From Home | write papers for money jobs Pay For Articles ???(Earn Extra Cash??)??? υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ κ. ά.
Ακόμη, υπάρχει η προτροπή για The Solution? go site. Unlike in the recent past, do my homework for me requests are exceedingly becoming more acceptable. This trend is directly favored by rising numbers of people who are working as they study. In such cases students get overwhelmed with responsibilities that overrun their schedule. κατανάλωση κόκκινου κρασιού σε ποσότητες από 100 έως 200 γραμμάρια την ημέρα, βοηθώντας έτσι στην http://www.ireadmed.com/?resume-help-online - work with our writers to receive the excellent report meeting the requirements Let us take care of your Master thesis. καλή λειτουργία της καρδιάς και στην κυκλοφορία του αίματος, ενώ μας καλούν να κηρύξουμε «πόλεμο» στα New to us? Don't throw away your 20% DISCOUNT and make use of our legit and go site. We GUARANTEE you won't need to try another service. παραπανίσια κιλά, χωρίς βέβαια get link άγχος και Learn about working at enter. Join LinkedIn today for free. See who you know at Legal Writing Services, leverage your professional network εξαντλητικές δίαιτες.
Όσον αφορά τους ηλικιωμένους ανθρώπους, αυτοί αρρωσταίνουν πιο εύκολα αν είναι υπέρβαροι και είναι πιο επιρρεπείς στην εμφάνιση του διαβήτη.
Ποια είναι τα μυστικά εκείνα, που, σύμφωνα με το Prevention, είτε τα ξεχνάμε στην καθημερινή μας ζωή, είτε μας φαίνονται περίεργα;

Γέλιο

Καλό στην καρδιά, στον πόλεμο με τα παραπανίσια κιλά και στην κυκλοφορία του αίματος.

Σεξ

Σύμφωνα με τα ευρήματα ομάδας επιστημόνων από την Ταϊβάν, το καθημερινό σεξ ανανεώνει τα κύτταρα του οργανισμού και καθυστερεί το γήρας. Και αυτό φαίνεται στις φωτογραφίες ηλικιωμένων ανθρώπων, που ο κόσμος του ξέρει σαν... Δον Ζουάν.

Γάμος

Γιατροί από την Αραβία λένε πως το να παντρεύεται κάποιος μικρός του κάνει καλό στην υγεία: του αυξάνει τα χρόνια ζωής. Στην Ανατολή, ακόμα και σήμερα, υπάρχουν άνδρες 80 και 90 χρονών που κάνουν γερά παιδιά.
Το να παντρευτείς νωρίς συμβάλλει στον προγραμματισμό της ζωής. 

Εκτόνωση

Το να εκτονώνεις τα συναισθήματά του είναι παράγοντας υγείας. Η σημερινή ψυχολογία πατάει γερά σε αυτό το συμπέρασμα. Ειδικά οι γυναίκες που εκφράζουν τα συναισθήματά τους με δυνατή φωνή, αποβάλλουν πιο εύκολα το στρες. Για τον άνδρα όμως, δεν θεωρείται και τόσο σωστό το να ουρλιάζει, επειδή κινδυνεύει να πάθει έμφραγμα. 
Οι συγκεκριμένοι επιστήμονες συστήνουν ένα ιδιόμορφο «μητριαρχικό» σύστημα, όπου οι γυναίκες θα φωνάζουν και οι άνδρες θα σωπαίνουν!

Αντιοξειδωτικά

Σκοτώνουν τις τοξίνες και δίνουν δύναμη στον οργανισμό η φράουλα, το καρότο, το λάχανο, το βερύκοκο, το πράσινο τσάι κ. ά. Αν καταναλώσεις καρύδια, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Καλιφόρνιας, κερδίζεις 7 χρόνια ζωής παραπάνω. Κάνουν καλό στην καρδιά και στις φλέβες και μειώνουν τη χοληστερίνη. Καλό είναι να κατανώλονται 5 καρύδια, το λγότερο, την εβδομάδα.
Ακόμη, μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει... πέρα, αλλά προσθέτει και 3 χρόνια ζωής περισσότερο.

Κλάμα

Ο Ουίλιαμ Φρέυ, ειδικός γιατρός για τα δάκρυα, λέει πως οι άνθρωποι που συγκρατούν από μικροί τα δάκρυά τους αρρωσταίνουν πιο εύκολα και πεθαίνουν πιο γρήγορα. Αυτό αφορά κυρίως στα αγόρια, που από μικρά τους μαθαίνουν πως «οι άνδρες δεν κλαίνε».
Ακόμη, μία κίνηση που μπορεί να προσφέρει χαλάρωση και διέγερση σε όλο το σώμα, είναι το... ξύσιμο. Ομάδα από το Πανεπιστήμιο του Καίμπριτζ, σε πείραμα που έκανε σε μαϊμούδες, οι οποίες ξύνονταν συχνά, διαπίστωσαν πως με αυτόν τον τρόπο παράγονταν ενδορφίνες, που είναι οι ορμόνες της χαράς.Τι θα μπορούσε να συμβάλλει με τον πιο

«Καθώς γερνάμε, ο εγκέφαλός μας συρρικνώνεται και

Δεν είναι απλώς «ακατάλληλα τρόφημα», αλλά

Νέα εξέταση εντοπίζει το γονίδιο της παχυσαρκίας.

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές

Κλαίει, πεισμώνει, φωνάζει… Πόσες φορές όλοι οι

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής

Ενδεχομένως, στο άκουσμα των λέξεων «όρια» και

Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και

Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή

  • Prev
  • Sponsored Section
Scroll to top