Η δωρεά οργάνων σώματος, με τη βοήθεια των μεταμοσχεύσεων, προσφέρει το πιο πολύτιμο δώρο σε ανθρώπους που πάσχουν. Το να σώσεις μια ζωή είναι μια υπέρτατη πράξη αλληλεγγύης.
eessays on marketing a product source url research paper about technology college admission essay layout Οι λίστες αναμονής, ελλείψει προσφοράς οργάνων, είναι μεγάλες και οι άνθρωποι που αγωνιούν, αν θα επιζήσουν, αν θα βρεθεί δότης είναι πολλοί.
Η Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων Σώματος και Μεταμοσχεύσεων καθιερώθηκε το 2005 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και αυτός ακριβώς τον σκοπό: να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη, ώστε να μη διστάσει να γίνει δωρητής οργάνων.
Customized Term Papers - Proofreading and proofediting aid from best writers. Only HQ writing services provided by top specialists. Essays Τα νούμερα είναι συντριπτικά!
Στην Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδόν 3.000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο, επειδή δεν κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν το μόσχευμα που είχαν ανάγκη. Και σε τέτοια ζητήματα, για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως η Ελλάδα είναι ουραγός.
Stuck and looking to follow link; our team @ Assignment help experts can be of great help and provide you original, high quality assignments. Την ώρα που η αναλογία αριθμού μεταμοσχεύσεων από δότες (για το 2001) ανά εκατομμύριο πληθυσμού ήταν στην Ισπανία 32,5, στην Πορτογαλία 20,2, στην Αυστρία 23,7 και το Βέλγιο 21,6, στην Ελλάδα άγγιζε το 2,9, σύμφωνα τουλάχιστον με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων.
Γιατί υπολείπεται η χώρα μας;
Κατά κύριο λόγω εξαιτίας της έλλειψης ενημέρωσης των συγγενών, ώστε να πουν το "ναι" στη δωρεά οργάνων ανθρώπων δικών τους που χάθηκαν πρόωρα. Ακόμη, εξαιτίας της λάθος ενημέρωσης, της έλλειψης εμπιστοσύνης στο σύστημα Υγείας και στις φήμες για εμπόριο οργάνων. Ακόμη, όμως σε διάφορες διογκωμένες προκαταλήψεις.

clicks. 3,865 likes 3 talking about this. Meeting the most deadliest Deadline is our Guarantee Τι θα μπορούσε να συμβάλλει με τον πιο

Searching for a professional writing service? Good college application Best Website To Buy source Essays Papers write college paper «Καθώς γερνάμε, ο εγκέφαλός μας συρρικνώνεται και

If I can't http://www.funerariaagomes.com/?college-papers-purchase on my own, the professional writers will do it for me. This is exactly how our service with 8 years of experience can Δεν είναι απλώς «ακατάλληλα τρόφημα», αλλά

Νέα εξέταση εντοπίζει το γονίδιο της παχυσαρκίας.

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές

Κλαίει, πεισμώνει, φωνάζει… Πόσες φορές όλοι οι

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής

Ενδεχομένως, στο άκουσμα των λέξεων «όρια» και

Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και

Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή

  • Prev
  • Sponsored Section
Scroll to top