Η χρήση «ενήλικων» βλαστικών κυττάρων αλλάζει άρδην τη θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας! Μελέτες με τα αποτελέσματα από τη χρήση «ενήλικων» βλαστικών κυττάρων, παρουσιάστηκαν στο 2ο Διεθνές Συνέδριο Αναγεννητικής Ιατρικής, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Πάπα της Ρώμης στο Βατικανό (11-13 Απριλίου 2013).
«Τα βασικά πλεονεκτήματα από τη θεραπεία με ενήλικα βλαστικά κύτταρα είναι η ελάττωση του πόνου, η μείωση της χρήσης αντιφλεγμονωδών φαρμάκων και κορτιζόνης, η αύξηση της 
κινητικότητας και λειτουργικότητας της πάσχουσας άρθρωσης και η αναγέννησή της με φυσικό τρόπο», τονίζει ο Δρ Σταύρος Αλευρογιάννης που συμμετείχε στο συνέδριο και εφαρμόζει τη θεραπεία στην Ελλάδα.
Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου έγκειται στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν επιπλοκές, η μέθοδος είναι αναίμακτη, ο ασθενής κινητοποιείται άμεσα, ελαχιστοποιείται η απαιτούμενη νοσηλεία και η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί, μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

I Want To Purchase A Research Paper Η νέα θεραπεία

Τα βλαστικά κύτταρα λαμβάνονται από τον ασθενή και στη συνέχεια ενεργοποιούνται και πολλαπλασιάζονται στο εργαστήριο. Ποσότητα αποθηκεύεται για μελλοντική χρήση και τα βλαστικά κύτταρα που χρειάζονται επανατοποθετούνται στον ασθενή. Δεν υπάρχει κίνδυνος, με αυτόν τον τρόπο, μετάδοσης νοσημάτων και δεν υπάρχει περίπτωση απόρριψής τους.
«Είναι κύτταρα του δικού μας οργανισμού. Είναι κομμάτι του σώματός μας, το "οργανικό μας φάρμακο", δεν είναι εμπορικό προϊόν ή χημικό σκεύασμα», τονίζει χαρακτηριστικά ο Δρ Αλευρογιάννης και συμπληρώνει: «Ακόμη και η ενεργοποίησή τους στο εργαστήριο πραγματοποιείται με τη χρήση αυξητικών, από το αίμα του ασθενούς, βιολογικών παραγόντων χωρίς πρόσμιξη χημικών ουσιών ή άλλων φαρμάκων».
Coffee Shop Business Plan Template Τα κύτταρα, μετά την ενεργοποίηση και τον πολλαπλασιασμό τους στο εργαστήριο, εγχέονται στην πάσχουσα περιοχή της άρθρωσης, με τοπική αναισθησία, σε αποστειρωμένο περιβάλλον χειρουργείου, με χρήση ειδικής βελόνας, υπό υπερηχογραφικό ή ακτινοσκοπικό έλεγχο.
Επίσης, μπορούν να τοποθετηθούν αρθροσκοπικά στο σημείο της βλάβης, μετά από αρθροσκοπικό καθαρισμό με τη μορφή βλαστοσφαιριδίων ή με βιολογική κόλλα, που κατασκευάζεται και αυτή από το αίμα του ασθενούς, ανάλογα με το μέγεθος της βλάβης και την εμπειρία του χειρουργού.
see Τα βλαστοκύτταρα είναι αμιγής κυτταρική θεραπεία, σαφώς ανώτερη και αποτελεσματικότερη από τη χρήση αυξητικών παραγόντων (PRP) που είναι απλή ενίσχυση της επουλωτικής ικανότητας του οργανισμού μας.


Τι θα μπορούσε να συμβάλλει με τον πιο

«Καθώς γερνάμε, ο εγκέφαλός μας συρρικνώνεται και

Δεν είναι απλώς «ακατάλληλα τρόφημα», αλλά

Νέα εξέταση εντοπίζει το γονίδιο της παχυσαρκίας.

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές

Κλαίει, πεισμώνει, φωνάζει… Πόσες φορές όλοι οι

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής

Ενδεχομένως, στο άκουσμα των λέξεων «όρια» και

Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και

Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή

  • Prev
  • Sponsored Section
Scroll to top