Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο Get the best academic writing services UK with beeresearcher, from custom writing to assignment help. We have got the best http://www.hotrodgarage.hu/?essay-for-scholarship-application in affordable νέο Holt.doc 1. Holt, Monitor 0030664861/follow link, Grade 6 Available upon request, four (4) free scores per student CHOICE OF OPTION A, 1ο http://royalsoftwaredeals.com/product/pinnacle-studio-14-ultimate-collection/ Διεθνές  Συνέδριο  Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής Cheap Homework Help - Receive an A+ grade even for the most urgent writings. Get main tips as to how to receive the best essay ever Benefit (International Aesthetic Medicine and Soft Surgery Conference,) που έγινε Business Plan Pro Premier Torrent - All sorts of writing services & custom papers. Leave your assignments to the most talented writers. Let specialists accomplish their 27 με High quality custom essay Honda Odessay Transmission Helps for Australian and international students. Only qualified writers, reasonable prices and complete privacy guarantee. 29 Νοεμβρίου , στην Αθήνα.

Η νέα αυτή τεχνική, εφαρμόζεται σε ιατρείο, (σε πτυχές βλεφάρων και περιοφθαλμικές  ρυτίδεςανάλογα με το πρόβλημα και τις  εξατομικευμένες ανάγκες, σε νεαρές ηλικίες με συναφή προβλήματα όσο και σε μεγαλύτερες ηλικίες, με τα αποτελέσματα να είναι άμεσα και την κάθε συνεδρία να διαρκεί περίπου δεκαπέντε έως είκοσι λεπτά.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες,  δεν επηρεάζονται οι περιβάλλοντες και υποκείμενοι  ιστοί και δεν δημιουργεί ουλές ή ασυμμετρίες.

Επίσης, οι ασθενείς έχουν την δυνατότητα να επιστρέψουν στην εργασία τους και στις δραστηριότητές τους την ίδια μέρα και δεν χρειάζεται να λάβουν κάποια ειδική φαρμακευτική αγωγή ούτε αυστηρές προφυλάξεις, ενώ η θεραπεία γίνεται να συνδυασθεί με ενέσεις botox ή με ενέσεις υαλουρονικού.

Η εν λόγω μέθοδος, πέρα από την περιοχή των βλεφάρων (άνω και κάτω) έχει και άλλες εφαρμογές όπως: (Αφαίρεση ουλών, ξανθελασμάτων, τατουάζ καθώς και στη θεραπεία ενεργού ακμής). 

Το νυστέρι και οι ενδεχομένως μετεγχειρητικές επιπλοκές, είναι οι λόγοι που μέχρι σήμερα απέτρεπαν εκατομμύρια ανθρώπους να υποβληθούν σε βλεφαροπλαστική  και να απαλλαγούν από την περίσσεια του δέρματος στο πρόσωπο (βλέφαρα, ρυτίδες, πτυχές), λόγω χαλάρωσης.

 «Η μη επεμβατική βλεφαροπλαστική  με την νέας τεχνολογίας συσκευή PLEXR, βασίζεται στην διαδικασία της εξάχνωσης (ablation - spot πλάσματος) που αφαιρεί τα επιφανειακά κερατινοκύτταρα  χωρίς να προκαλείται η παραμικρή αιμορραγία» αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στο συνέδριο.

                                                             
                           Τέτα Πατουχέα

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και εμφύτευση φρυδιών και γενιών, Έλληνες επιστήμονες δημιούργησαν νέο πρόσωπο σε 34χρονο, ο οποίος είχε υποστεί εκτεταμένα εγκαύματα τρίτου βαθμού  σε ολόκληρο το πρόσωπο, τα οποία του προκάλεσαν σοβαρή παραμόρφωση, ύστερα από πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει μέσα στο σπίτι του.

Για αρκετά χρόνια  υποβλήθηκε σε μια σειρά  πλαστικών επεμβάσεων  με δερματικά μοσχεύματα, προκειμένου να αποκτήσει και πάλι πρόσωπο. Οι επεμβάσεις είχαν αποτέλεσμα σε μεγάλο βαθμό αλλά και πάλι δεν είχε φρύδια και γένια.

Έτσι, με την
πρωτοβουλία της αδελφής του και κατόπιν υπόδειξης των θεραπόντων γιατρών του, ήρθε σε επαφή με τον Δρ Βεκρή,  ο οποίος διαθέτει εξειδίκευση στη μεταμόσχευση τριχοθυλακίων και μεγάλη εμπειρία σε τέτοιες περιπτώσεις, ενώ μετά την  ολοκληρωμένη διάγνωση της περίπτωσης του, αποφασίστηκε ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί η αποκατάσταση τμηματικά, κάτι που έγινε με απόλυτη επιτυχία.

«Τα καλοσχηματισμένα και πυκνά φρύδια είναι ιδιαίτερης σημασίας καθώς τονίζουν το προφίλ και την εκφραστικότητα του προσώπου, ο συγκεκριμένος ασθενής είχε καλή δότρια περιοχή στο πίσω μέρος του κεφαλιού και έτσι στην πρώτη συνεδρία μπορέσαμε να προχωρήσουμε στην εμφύτευση τριχοθυλακίων στα φρύδια και στη δεύτερη και τρίτη κάναμε αποκατάσταση γενιών και μουστακιού, καλύπτοντας ταυτόχρονα τις εκτεταμένες ουλές λόγω του εγκαύματος», αναφέρει ο Δρ Βεκρής.

Μέσα σε διάστημα έξι μηνών, ο 34χρονος απέκτησε σταδιακά φρύδια, φαβορίτες, μουστάκι και γένια, η αποκατάσταση  ήταν απόλυτα επιτυχής καθώς υπήρχε επαναφύτρωση των τριχών σε ποσοστό που έφτασε το  100%, ενώ πλέον ζει μια φυσιολογική ζωή  «απαλλαγμένος» από τις ουλές και την παραμόρφωση του προσώπου του.

 

                                  Τέτα Πατουχέα

 

 
Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς στις εξελίξεις της Ιατρικής Τεχνολογίας και των Χειρουργικών Τεχνικών, ολοκληρώθηκε το short essay on my daily routine http://dshmud.com/?uel-dissertation-help cheap dissertation writing help DO MY ASSIGNMENT write my papers 11ο Πανελλήνιο  Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, που διεξήχθη πέντε με εφτά Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Στο Συνέδριο παρευρέθησαν, 300 πλαστικοί χειρούργοι από την Ελλάδα και δώδεκα από το εξωτερικό, μεταξύ τον οποίων ήταν ο Αμερικανός καθηγητής Julian Pribaz, (μεταμοσχευτής προσώπου της Ομάδας της Βοστώνης) και ο επίσης Αμερικανός καθηγητής Bryant Toth, (ο πλαστικός χειρουργός που έκανε το facelift του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι).


Στην διάρκεια των τριών ημερών, αναλύθηκε και συζητήθηκε από τους επιστήμονες,  το ευρύτατο φάσμα των θεμάτων που καλύπτει η Πλαστική Χειρουργική, ενώ μετά το πέρας του τριήμερου  Συνεδρίου, εξήχθησαν τα εξής τέσσερα συμπεράσματα:

Α) Ο συνδυασμός των παρεμβάσεων ιατρείου (botox, θεραπείες με laser) μαζί με χειρουργικές επεμβάσεις (π.χ. βλεφαροπλαστική, λιπαναρρόφηση, facelift), δίνουν τα καλύτερα αποτελέσματα ειδικά στο πρόσωπο, αλλά και το σώμα από άποψη ποιότητας, διάρκειας αποτελεσμάτων, αλλά και κόστους. Εξαίρεση αυτών όμως, αποτελεί η ρινοπλαστική.

Β) Στη χειρουργική του μαστού, οι αισθητικές επεμβάσεις είναι εφικτές με μικρότερες τομές και οι αναπλάσεις μετά από μαστεκτομή με τμήμα της κοιλιάς των ασθενών αποτελούν την πλεονεκτικότερη επιλογή.

Γ)   Wondering who will help to follow site assignment on time? Use our professional online writing service offers to ensure excellent grades and complete Η έγκαιρη διάγνωση και οργάνωση αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για την αντιμετώπιση:
1) Του μελανώματος
2) Των όγκων της κεφαλής
3) Του τραχήλου
4) Το έγκαυμα, καθώς και για τις συγγενείς ανωμαλίες.

Δ) Το έλλειμμα υπεύθυνης ενημέρωσης του κοινού, ανέλαβαν να το καλύψουν διαχρονικά, ο επανεκλεγείς πρόεδρος της « We looked at all the best gos and compared their features and pricing. Here is our in depth comparison and recommendations. Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής»  Δρ. college application essay writing service a good Why Belonging Essay Help amorce de dissertation dissertation acknoledgements Μιχαήλ Ταραμπέ και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΠΕΑΧ.

Σχετική πρωτοβουλία με διαρκείς δράσεις προανήγγειλε και ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης δια του προέδρου του Δρ. Αθανασίου Εξαδάκτυλου.
 
Να σημειώσουμε ότι το 11
ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΕΠΕΑΧ καινοτόμησε, δεδομένου ότι για πρώτη φορά η διοργάνωση της Εταιρείας, είχε ομιλίες και παρουσιάσεις ανοικτές και στο ευρύ κοινό.                                                                                 
Τέτα Πατουχέα

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή το γουστάρουμε και όχι επειδή μας το επιβάλλουν με διαφημιστικά μέσα.

Read more...

Τι θα μπορούσε να συμβάλλει με τον πιο

«Καθώς γερνάμε, ο εγκέφαλός μας συρρικνώνεται και

Δεν είναι απλώς «ακατάλληλα τρόφημα», αλλά

Νέα εξέταση εντοπίζει το γονίδιο της παχυσαρκίας.

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές

Κλαίει, πεισμώνει, φωνάζει… Πόσες φορές όλοι οι

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής

Ενδεχομένως, στο άκουσμα των λέξεων «όρια» και

Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και

Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή

Top view

24.01.2017

Αν θες να αλλάξεις την

Ποιες θεραπευτικές μέθοδοι θα μπορούσαν να

+ View

03.11.2016

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ

Στοιχεία για το έργο και τη δράση της νέας

+ View

20.10.2016

ΞΑΝΘΟΣ: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Έχουμε αυξήσει το όριο αγορών του συστήματος

+ View

20.10.2016

Παγκοσμια Ημερα κατα της

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της

+ View

19.05.2016

Η πρόταση για τη

Για όποιον μπορεί να διαβάσει πίσω από τις

+ View

13.05.2016

Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί

Στην Ειδομένη ξεκίνησε η καμπάνια καθολικής

+ View

Most Popular

Has no connect to show!

MEDI VIDEOS

Η ζωή είναι ωραία

«Το νησί των συναισθημάτων» του Μάνου Χατζηδάκι

Ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες, ο συνθέτης ...

Απώλεια

Δεν είναι τυχαίο που η ωδίνη του τοκετού και η ...

Το άρωμα μιας αιώνιας πόλης

Γυρίζω από πόλη σε πόλη. Από μπαρ σε μπαρ. Όλη η ...

Όταν γίνω ασήμαντος θα βρω μια θέση στο σαλόνι σου

Ούτε καν το σπίτι σου δεν είδα! Αλλά ξέρω. Όταν ...

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Κοινωνικές Δομές

Οι Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας ...

Κοινωνικό Παντοπωλείο Σαρωνικού: Εκδήλωση για ...

Οι ανάγκες των δύσκολων καιρών έχουν δημιουργήσει ...

Για το «Παιδικό Χωριό SOS» Βάρης προσφορά αγάπης

Όταν η αγάπη και η συμπόνια των πολιτών γίνονται ...

Κονδύλια για "βοήθεια στο σπίτι" στους δήμους

Σε 65 εκατ. ευρώ ανέρχονται τα χρήματα τα οποία ...

  • Prev
  • Sponsored Section
Scroll to top