Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο Dissertation Working Papers Online, Compare And Contrast Art Essay About how to write a business plan.Free sample business plan with template interesting to νέο source link in ct - Let us help with your Master thesis. Essays & researches written by top quality writers. Entrust your papers to the most 1ο EssayEmpire.com offers professional yet http://surgerycenterresources.com/phd-thesis-in-early-childhood-education/. 100% plagiarism free, 24/7 support, 100% money back guarantee. Διεθνές  Συνέδριο  Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής A reliable company with 7 years of experience provides http://www.caepspa.cl/?need-help-for-assignment for the students from around the world. We got sparkling research paper for sale! (International Aesthetic Medicine and Soft Surgery Conference,) που έγινε 27 με 29 Νοεμβρίου, στην Αθήνα.

Η νέα αυτή τεχνική, εφαρμόζεται σε ιατρείο, (σε πτυχές βλεφάρων και περιοφθαλμικές  ρυτίδεςανάλογα με το πρόβλημα και τις  εξατομικευμένες ανάγκες, σε νεαρές ηλικίες με συναφή προβλήματα όσο και σε μεγαλύτερες ηλικίες, με τα αποτελέσματα να είναι άμεσα και την κάθε συνεδρία να διαρκεί περίπου δεκαπέντε έως είκοσι λεπτά.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες,  δεν επηρεάζονται οι περιβάλλοντες και υποκείμενοι  ιστοί και δεν δημιουργεί ουλές ή ασυμμετρίες.

Επίσης, οι ασθενείς έχουν την δυνατότητα να επιστρέψουν στην εργασία τους και στις δραστηριότητές τους την ίδια μέρα και δεν χρειάζεται να λάβουν κάποια ειδική φαρμακευτική αγωγή ούτε αυστηρές προφυλάξεις, ενώ η θεραπεία γίνεται να συνδυασθεί με ενέσεις botox ή με ενέσεις υαλουρονικού.

Η εν λόγω μέθοδος, πέρα από την περιοχή των βλεφάρων (άνω και κάτω) έχει και άλλες εφαρμογές όπως: (Αφαίρεση ουλών, ξανθελασμάτων, τατουάζ καθώς και στη θεραπεία ενεργού ακμής). 

Το νυστέρι και οι ενδεχομένως μετεγχειρητικές επιπλοκές, είναι οι λόγοι που μέχρι σήμερα απέτρεπαν εκατομμύρια ανθρώπους να υποβληθούν σε βλεφαροπλαστική  και να απαλλαγούν από την περίσσεια του δέρματος στο πρόσωπο (βλέφαρα, ρυτίδες, πτυχές), λόγω χαλάρωσης.

 «Η μη επεμβατική βλεφαροπλαστική  με την νέας τεχνολογίας συσκευή PLEXR, βασίζεται στην διαδικασία της εξάχνωσης (ablation - spot πλάσματος) που αφαιρεί τα επιφανειακά κερατινοκύτταρα  χωρίς να προκαλείται η παραμικρή αιμορραγία» αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στο συνέδριο.

                                                             
                           Τέτα Πατουχέα

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και εμφύτευση φρυδιών και γενιών, Έλληνες επιστήμονες δημιούργησαν νέο πρόσωπο σε 34χρονο, ο οποίος είχε υποστεί εκτεταμένα εγκαύματα τρίτου βαθμού  σε ολόκληρο το πρόσωπο, τα οποία του προκάλεσαν σοβαρή παραμόρφωση, ύστερα από πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει μέσα στο σπίτι του.

Για αρκετά χρόνια  υποβλήθηκε σε μια σειρά  πλαστικών επεμβάσεων  με δερματικά μοσχεύματα, προκειμένου να αποκτήσει και πάλι πρόσωπο. Οι επεμβάσεις είχαν αποτέλεσμα σε μεγάλο βαθμό αλλά και πάλι δεν είχε φρύδια και γένια.

Έτσι, με την
πρωτοβουλία της αδελφής του και κατόπιν υπόδειξης των θεραπόντων γιατρών του, ήρθε σε επαφή με τον Δρ Βεκρή,  ο οποίος διαθέτει εξειδίκευση στη μεταμόσχευση τριχοθυλακίων και μεγάλη εμπειρία σε τέτοιες περιπτώσεις, ενώ μετά την  ολοκληρωμένη διάγνωση της περίπτωσης του, αποφασίστηκε ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί η αποκατάσταση τμηματικά, κάτι που έγινε με απόλυτη επιτυχία.

«Τα καλοσχηματισμένα και πυκνά φρύδια είναι ιδιαίτερης σημασίας καθώς τονίζουν το προφίλ και την εκφραστικότητα του προσώπου, ο συγκεκριμένος ασθενής είχε καλή δότρια περιοχή στο πίσω μέρος του κεφαλιού και έτσι στην πρώτη συνεδρία μπορέσαμε να προχωρήσουμε στην εμφύτευση τριχοθυλακίων στα φρύδια και στη δεύτερη και τρίτη κάναμε αποκατάσταση γενιών και μουστακιού, καλύπτοντας ταυτόχρονα τις εκτεταμένες ουλές λόγω του εγκαύματος», αναφέρει ο Δρ Βεκρής.

Μέσα σε διάστημα έξι μηνών, ο 34χρονος απέκτησε σταδιακά φρύδια, φαβορίτες, μουστάκι και γένια, η αποκατάσταση  ήταν απόλυτα επιτυχής καθώς υπήρχε επαναφύτρωση των τριχών σε ποσοστό που έφτασε το  100%, ενώ πλέον ζει μια φυσιολογική ζωή  «απαλλαγμένος» από τις ουλές και την παραμόρφωση του προσώπου του.

 

                                  Τέτα Πατουχέα

 

 
Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς στις εξελίξεις της Ιατρικής Τεχνολογίας και των Χειρουργικών Τεχνικών, ολοκληρώθηκε το i really need help with my college essay see Online cheap dissertation writing services dating research paper writing procedure 11ο Πανελλήνιο  Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, που διεξήχθη πέντε με εφτά Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Στο Συνέδριο παρευρέθησαν, 300 πλαστικοί χειρούργοι από την Ελλάδα και δώδεκα από το εξωτερικό, μεταξύ τον οποίων ήταν ο Αμερικανός καθηγητής Julian Pribaz, (μεταμοσχευτής προσώπου της Ομάδας της Βοστώνης) και ο επίσης Αμερικανός καθηγητής Bryant Toth, (ο πλαστικός χειρουργός που έκανε το facelift του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι).


Στην διάρκεια των τριών ημερών, αναλύθηκε και συζητήθηκε από τους επιστήμονες,  το ευρύτατο φάσμα των θεμάτων που καλύπτει η Πλαστική Χειρουργική, ενώ μετά το πέρας του τριήμερου  Συνεδρίου, εξήχθησαν τα εξής τέσσερα συμπεράσματα:

Α) Ο συνδυασμός των παρεμβάσεων ιατρείου (botox, θεραπείες με laser) μαζί με χειρουργικές επεμβάσεις (π.χ. βλεφαροπλαστική, λιπαναρρόφηση, facelift), δίνουν τα καλύτερα αποτελέσματα ειδικά στο πρόσωπο, αλλά και το σώμα από άποψη ποιότητας, διάρκειας αποτελεσμάτων, αλλά και κόστους. Εξαίρεση αυτών όμως, αποτελεί η ρινοπλαστική.

Β) Στη χειρουργική του μαστού, οι αισθητικές επεμβάσεις είναι εφικτές με μικρότερες τομές και οι αναπλάσεις μετά από μαστεκτομή με τμήμα της κοιλιάς των ασθενών αποτελούν την πλεονεκτικότερη επιλογή.

Γ)   How about some more details on your difficulty with free http://www.itone.cl/papers-on-life-insurance/ ? I might be able to suggest. If you are not able to get a good Η έγκαιρη διάγνωση και οργάνωση αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για την αντιμετώπιση:
1) Του μελανώματος
2) Των όγκων της κεφαλής
3) Του τραχήλου
4) Το έγκαυμα, καθώς και για τις συγγενείς ανωμαλίες.

Δ) Το έλλειμμα υπεύθυνης ενημέρωσης του κοινού, ανέλαβαν να το καλύψουν διαχρονικά, ο επανεκλεγείς πρόεδρος της « Search for jobs related to here or hire on the world's largest freelancing marketplace with 13m+ jobs. It's free to sign up Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής»  Δρ. Do My Factoring Homework - 100% non-plagiarism guarantee of exclusive essays & papers. commit your dissertation to professional writers employed Μιχαήλ Ταραμπέ και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΠΕΑΧ.

Σχετική πρωτοβουλία με διαρκείς δράσεις προανήγγειλε και ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης δια του προέδρου του Δρ. Αθανασίου Εξαδάκτυλου.
 
Να σημειώσουμε ότι το 11
ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΕΠΕΑΧ καινοτόμησε, δεδομένου ότι για πρώτη φορά η διοργάνωση της Εταιρείας, είχε ομιλίες και παρουσιάσεις ανοικτές και στο ευρύ κοινό.                                                                                 
Τέτα Πατουχέα

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή το γουστάρουμε και όχι επειδή μας το επιβάλλουν με διαφημιστικά μέσα.

Register to read more...