Η καθιστική ζωή προκαλεί περισσότερους θανάτους από το κάπνισμα! Αυτό το συμπέρασμα προέκυψε από μία έρευνα που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό Lancet με αφορμή τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2012.
Πόσες ανθρώπινες ζωές αλήθεια κοστίζει η έλλειψη άσκησης;
Σύμφωνα με την έρευνα, από τα 57 εκατομμύρια καταγεγραμμένων θανάτων του 2008, τα 5,3 εκατομμύρια, δηλαδή το 9%, προήλθαν από την απουσία φυσικής δραστηριότητας σε όλη τη ζωή των συγκεκριμένων ανθρώπων.
Εκτιμάται ότι οι νεκροί από το κάπνισμα, το 2000, ήταν 5 εκατομμύρια. Δηλαδή, κάτι λιγότερο από το 5,3 εκατομμύρια των νεκρών του 2008 από την καθιστική ζωή.
Η ακινησία το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας, χωρίς http://www.seniorsafehomes.com/how-to-write-a-20-page-research-paper/ how to write a 20 page research paper γυμναστική και περπάτημα, θεωρείται υπεύθυνη για το 6% των http://labestetic.pl/essay-on-health-is-wealth/ essay on health is wealth στεφανιαίων νόσων, για το 7% των περιπτώσεων του http://atakkumas.com.tr/example-of-methodology-in-research-proposal/ example of methodology in research proposal διαβήτη τύπου 2 και για το 10% των holt geometry textbook homework help όγκων του μαστού και του κόλπου.
Ίσως θα έπρεπε να γίνουν εκστρατείες κατά της καθιστικής ζωής, ανάλογες με αυτές που αφορούν στο κάπνισμα και να υπάρξουν προειδοποιήσεις σαν αυτές που έχουν τα πακέτα των τσιγάρων.
http://www.urbanhhealth.com/business-action-plan-examples/ business action plan examples Το υπουργείο Υγείας προειδοποιεί: η έλλειψη άσκησης μπορεί να βλάψει σοβαρά την υγεία σας!

research papers yellow wallpaper Πηγή: Panorama

dissertation de francais exemple «Καθώς γερνάμε, ο εγκέφαλός μας συρρικνώνεται και

college application essay help online best Δεν είναι απλώς «ακατάλληλα τρόφημα», αλλά

http://www.rieticultura.net/?dissertation-writing-assistance-legal dissertation writing assistance legal Νέα εξέταση εντοπίζει το γονίδιο της παχυσαρκίας.

http://ageinshape.com/history-writer-essays-for-a-fee/ history writer essays for a fee Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές

Κλαίει, πεισμώνει, φωνάζει… Πόσες φορές όλοι οι

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής

Ενδεχομένως, στο άκουσμα των λέξεων «όρια» και

Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και

Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή

  • Prev
  • Sponsored Section
Scroll to top