Η επίδραση των φρούτων δεν έχει γίνει αντιληπτή σε όλη της την έκταση. Κι όμως, σχεδόν σε κάθε φρούτο αντιστοιχεί και μια αποτρεπτική δράση για την εκδήλωση μιας ασθένειας.

ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ:
Μικρό αλλά πανίσχυρο. Είναι μια καλή πηγή get link Καλίου, Μαγνησίου, Βιταμίνης Ε και φυτικών ινών. Η περιεκτικότητα του σε βιταμίνη C είναι διπλάσια από του πορτοκαλιού.


ΜΗΛΟ: Ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα! Παρά το γεγονός ότι ένα μήλο έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε get link βιταμίνη C, έχει αντιοξειδωτικά και follow site φλαβονοειδή που ενισχύουν τη δράση της βιταμίνης C, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση των κινδύνων εμφάνισης καρκίνου του παχέος εντέρου, καρδιακής προσβολής και εγκεφαλικού επεισοδίου.

follow link ΦΡΑΟΥΛΑ: Προστατευτικό φρούτο. Οι φράουλες έχουν την υψηλότερη συνολική follow αντιοξειδωτική δύναμη μεταξύ των φρούτων. Προστατεύουν τον οργανισμό από τον καρκίνο, αποφράζοντας τα   αιμοφόρα αγγεία. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ουσίες και μας κρατούν νέους. Τα βατόμουρα (blueberries) είναι τα καλύτερα. Διώχνουν όλες τις ελεύθερες ρίζες που έχουν εισβάλει στο σώμα μας).

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Γλυκύτατο φάρμακο. Τρώγοντας 2 με 4 πορτοκάλια την ημέρα, μπορεί να κρατήσετε μακριά τα here κρυολογήματα, χαμηλότερη τη χοληστερόλη, να προλάβετε ή να διαλύσετε την πέτρα στα νεφρά. Το πορτοκάλι μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του παχέος εντέρου.

ΚΑΡΠΟΥΖΙ: Παγωμένο σβήνει τη δίψα. Αποτελείται από 92% νερό. Είναι, επίσης, συσκευασμένο με μια γιγαντιαία δόση γλουταθειόνης, η οποία ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Αποτελεί, επίσης, βασική πηγή λυκοπενίου - οξειδωτικού για την καταπολέμηση του καρκίνου. ΄Αλλες θρεπτικές ουσίες που βρίσκονται στο καρπούζι είναι η βιταμίνη C και το κάλιο.
(Το καρπούζι έχει, επίσης, φυσικές ουσίες [φυσικές πηγές SPF] που διατηρούν το δέρμα μας υγιές, προστατεύοντας το από τις καρκινογόνες ακτίνες SUV).


ΓΚΟΥΑΒΑ & ΠΑΠΑΓΙΑ: Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε Βιταμίνη C. Πλούσια σε φυτικές ίνες που βοηθούν στην πρόληψη της δυσκοιλιότητας.

ΠΑΠΑΓΙΑ: Είναι πλούσια σε καροτίνη, που είναι καλή για τα μάτια μας (επίσης καλή για τα αέρια και τη δυσπεψία).

ΝΤΟΜΑΤΑ: Είναι πολύ καλή ως προληπτικό μέτρο για τους άνδρες. Τους κρατά μακριά από προβλήματα προστάτη. 

 

Τι θα μπορούσε να συμβάλλει με τον πιο

«Καθώς γερνάμε, ο εγκέφαλός μας συρρικνώνεται και

Δεν είναι απλώς «ακατάλληλα τρόφημα», αλλά

Νέα εξέταση εντοπίζει το γονίδιο της παχυσαρκίας.

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές

Κλαίει, πεισμώνει, φωνάζει… Πόσες φορές όλοι οι

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής

Ενδεχομένως, στο άκουσμα των λέξεων «όρια» και

Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και

Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή

  • Prev
  • Sponsored Section
Scroll to top