Tags: παιδιά  

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής συγγραφέως When You Ask Assignment Cloud, Need Someone Write My Paper Me? Well Reply Only in a Positive Way by Providing You with Excellent Academic Solutions! Martha Brockenbrough, Λούσι, άρχισε να υποπτεύεται πως κάτι δεν πήγαινε καλά, γύρω από την ιστορία του Αϊ-Βασίλη.  

Έτσι λοιπόν, εκείνη την χρονιά η μικρή, αντί να γράψει στο γράμμα της  τα δώρα που επιθυμούσε, έγραψε στον αγαπημένο Άγιο μικρών και μεγάλων, μόνο μια ερώτηση,
Are you stuck in writing a business plan? We offer the best Delft University Phd Dissertation Writing Services online. «Είσαι πραγματικά ο Άγιος Βασίλης;»

Η απάντηση του Άγιου Βασίλη, που γράφτηκε από τη μητέρα της για λογαριασμό του, δημοσιεύτηκε στους
Write my http://worldrallytour.cat/professional-write-papers-for-you/ discount code. We are professional writing services that guarantees high quality, 100% no-plagiarism, 24/7 support. New Online http://statstuff.com/?outline-for-a-literature-reviews, term papers, research papers, reports, reviews and homework assignments. Professional custom writing service offers high quality and York Buy go to link writing service online at instant assignment help Australia to get A+ grades by experts & qualified writers from Australia. Times.

 


« amy rowland dissertation Should I http://pakripfire.com/chemistry-help-intermolecular-forces/ Quiz essay on the joy of helping others essay about secret service Αγαπητή Λούσι, 


Σε ευχαριστώ για το γράμμα σου. Έκανες μια πολύ σωστή ερώτηση: « Είσαι ο Αϊ Βασίλης;»
Ξέρω ότι εδώ και πολύ καιρό το αναρωτιέσαι, αλλά ήθελα η απάντησή μου να είναι πολύ προσεκτική κι έπρεπε να σκεφτώ καλά τι θα σου πω. 

Η απάντηση είναι όχι. Δεν υπάρχει ο Αϊ Βασίλης. 

Είμαι όμως το άτομο που γεμίζει την κάλτσα σου με δώρα. Επίσης διαλέγω και τυλίγω τα πακέτα που βρίσκεις κάτω από το δέντρο, με τον ίδιο τρόπο που η μαμά μου το έκανε για μένα, όπως και η δική της μαμά για εκείνη (και ναι, βοηθάει κι ο μπαμπάς). 

Φαντάζομαι πως κάποια μέρα θα το κάνεις κι εσύ για τα παιδιά σου και ξέρω ότι θα σου αρέσει να τα βλέπεις να τρέχουν προς το χριστουγεννιάτικο δέντρο το πρωί των Χριστουγέννων. Θα σου αρέσει να τα βλέπεις να κάθονται μπροστά στο δέντρο και τα προσωπάκια τους να φωτίζονται από τα λαμπιόνια του. 
Όμως αυτό δεν θα σε κάνει Αϊ Βασίλη! Ο Άγιος Βασίλης είναι κάτι μεγαλύτερο και αυτό που κάνει διαρκεί περισσότερο από τη ζωή του καθενός μας. Είναι κάτι πολύ απλό αλλά και πολύ σημαντικό. Μαθαίνει στα παιδιά πώς να πιστεύουν σε κάτι που δεν έχουν δει ή αγγίξει ποτέ. 

Είναι πολύ σπουδαία και σημαντική δουλειά αυτή. Στην πορεία της ζωής σου θα χρειαστείς αυτή την ικανότητα να πιστεύεις: στον εαυτό σου, στους φίλους σου, στα ταλέντα σου και στην οικογένειά σου. Επίσης, θα χρειαστεί να πιστέψεις σε πράγματα που δεν μπορείς να μετρήσεις ή να κρατήσεις στα χέρια σου. Μιλάω για την αγάπη, αυτή τη σπουδαία δύναμη που θα φωτίσει μέσα σου τη ζωή, ακόμα και στις πιο σκοτεινές και κρύες στιγμές. 

Ο Αϊ Βασίλης είναι ένας δάσκαλος κι εγώ υπήρξα μαθήτριά του και τώρα ξέρεις το μυστικό για το πώς κατεβαίνει μέσα από όλες αυτές τις καμινάδες την παραμονή των Χριστουγέννων: τον βοηθάνε όλοι οι άνθρωποι που γέμισαν την καρδιά τους με χαρά χάρη σ’ εκείνον. 
Με τις καρδιές γεμάτες, άνθρωποι σαν τον μπαμπά σου κι εμένα, αναλαμβάνουμε με τη σειρά μας να βοηθήσουμε τον Αϊ Βασίλη να κάνει μια δουλειά που διαφορετικά θα ήταν αδύνατο να έρθει εις πέρας. 

Έτσι λοιπόν, όχι, δεν είμαι ο Αϊ Βασίλης. Ο Αϊ Βασίλης είναι αγάπη και μαγεία και ελπίδα και ευτυχία. Ανήκω στην ομάδα του και πλέον ανήκεις κι εσύ. 

                                                                                         When it comes to choosing the best company to custom source, write term papers for money or write research papers for money - beware of Σ’ αγαπώ για πάντα!  "Edit my essay". Choose our online Essay Writer Service service and do not waste your time on other websites! Η μαμά»

                                                                Τέτα Πατουχέα