Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές φορές κατακλύζει τους ανθρώπους, όμως όταν εμφανίζεται σε παιδιά τότε τα πράγματα δυσκολεύουν, διότι ανάλογα με την ηλικία τους, τα παιδιά πιθανόν να δυσκολεύονται να εντοπίσουν την πηγή του.
Για τον λόγο αυτό είναι απαραίτητη η βοήθεια των ενηλίκων, προκειμένου να μάθουν να ελέγχουν αυτού του είδους τα συναισθήματα τα οποία προέρχονται από go to links provides you the best in class, plagiarism free and value for money essay at your convenient time from expert essay writers. ζήλια, φόβο, ανασφάλεια, απογοήτευση ή και Learn how you can benefit from using our reliable professional http://www.scientificgroup.com/?bottleneck-assignment-problem online services to help improve the quality of your thesis paper. άγχος.
Είναι σημαντικό λοιπόν πριν προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε το παιδί, να καταλάβουμε από πού μπορεί να πηγάζει ο θυμός του, με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί.

Είναι απαραίτητο να μπουν οι πρώτες  βάσεις ώστε να μάθει ένα παιδί να εκφράζει τον θυμό του και να μας λέει τι ακριβώς το ενόχλησε προκειμένου να το βοηθήσουμε, κάποια παραδείγματα είναι τα εξής:

Posts about Dissertation London Riots written by EduPub 1) Τα παιδιά από μικρή ηλικία πρέπει να νιώθουν ελεύθερα να εκφράζουν τα συναισθήματά τους, έτσι, θα μπορούν έγκαιρα να μιλήσουν με τους γονείς τους για τα αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να τους προκαλεί κάτι και να το διαχειριστούν πριν φτάσουν στην έκρηξη θυμού.

It is obvious that essay writing is not an easy task for the students and the I Need A Research Paper Written For Me comes as practical option for all the students 2) Είναι πολύ βασικό να μάθουμε να διαχειριζόμαστε εμείς οι ίδιοι τον θυμό μας κι αυτό, γιατί οι ενήλικες και πιο συγκεκριμένα οι γονείς, αποτελούν παράδειγμα για τα παιδιά.

Are you thinking, Where To Find Dissertations Online online! If your hands are full and you cant get to your homework and class assignments 3) Είναι πολύ σημαντικό να καλλιεργήσουμε στα παιδιά τις ικανότητες της ενσυναίσθησης και της συνεργασίας έτσι ώστε να καταφέρουν να διαχειρίζονται τον θυμό τους.

homework help center coordinator http://www.farringdongroup.com/?what-is-an-analytical-essay dissertation electronic history extended essay help 4) Τα παιδιά πρέπει να μάθουν να εκφράζουν τον θυμό τους με λόγια και όχι με χειρονομίες, έτσι θα αποφευχθούν βίαιες και επιθετικές συμπεριφορές.

British Assignments Help provides students in UK with best http://xperiencehealth.com/help-poverty-essay/ service at cheap prices, delivers 100% plagiarism free work. Place your order      Πως αντιμετωπίζουμε τον «παιδικό» θυμό:

Custom Essay Scams. Hire a Best custom essay writer help services and get your essay (any type) done in-time with Cheapest Essays. Starting at 4$ - 8$ 1) Βοηθήστε τα παιδιά να καταλάβουν τα σημάδια πριν την έκρηξη θυμού (έξαψη, κοκκίνισμα, ταχυπαλμία) αυτό θα τα βοηθήσει να δράσουν έγκαιρα πριν το ξέσπασμα.

2) Πείτε τους ότι δε θέλετε τώρα που είναι θυμωμένα να συζητήσετε, επειδή αυτή η συμπεριφορά δε θα βοηθήσει στη λύση του προβλήματος. Μπορείτε να τους προτείνετε να πάνε σε έναν χώρο μόνα τους και όταν ηρεμήσουν να μιλήσετε ήρεμα γι' αυτό που τα απασχολεί.

3) Στις μικρότερες ηλικίες, θα ήταν αποτελεσματική μία αγκαλιά, καθότι η αγκαλιά του γονέα ή ενός κοντινού αγαπημένου προσώπου πολλές φορές μπορεί να τα ηρεμήσει και να τα κάνει να αισθανθούν καλύτερα και πιο άνετα.

4) Βρείτε τους ένα αντικείμενο που να μπορούν να ξεσπάσουν το θυμό τους, όπως για παράδειγμα, ένα μαξιλάρι. Με αυτόν τον τρόπο θα εκτονώνουν εκεί τον θυμό τους και μετά θα είναι σε θέση να συζητήσουν με ηρεμία το πρόβλημα.

Τέτοιες καταστάσεις αναμφίβολα χρειάζονται μεγάλη υπομονή και επιμονή, σε καμία περίπτωση δεν είναι επιθυμητές οι φωνές ή η χρήση βίας καθώς δεν θα κάνουν καλό ούτε σε εμάς αλλά ούτε και στο παιδί και δυσκολεύουν περισσότερο την κατάσταση, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλοι χρειάζονται τον χρόνο τους με τα συναισθήματά τους και ιδιαίτερα τα παιδιά.


                                                              Τέτα Πατουχέα