Θελήσαμε να εξαντλήσουμε τα όρια και να εξαντληθούμε. θελήσαμε να δοκιμάσουμε να κάνουμε προπόνηση σε υψηλή ένταση και διαλέξαμε το Crossfit. 

Ποιος θα μπορούσε να θεωρηθεί fit; Αυτός που συνδυάζει ευλυγισία, ευκαμψία, αντοχή, δύναμη, ισχύ, ταχύτητα, αλλά και ακρίβεια, ισορροπία και συντονισμό.

Και με ποιον τρόπο μπορείς να τα καλλιεργήσεις όλα αυτά; Μα με το crossFit, ένα σύστημα προπόνησης, που στην ουσία αποτελεί νέο άθλημα.

2

Δεν συνδυάζει ένα συγκεκριμένο μόνο είδος ασκήσεων κι αυτό το κάνει πιο ζόρικο, πιο απαιτητικό, γι’ αυτό ίσως και πιο αποτελεσματικό

3

Το crossFit προσαρμόζεται στις ανάγκες του καθενός στη βάση της κατάστασης που βρίσκεται και τις δυνατότητές του

Συμπεριλαμβάνει:

  • Ασκήσεις άρσης βαρών
  • Ενόργανης γυμναστικής
  • Power lifting
  • Kωπηλασία
  • Στίβο
  • Πολυαρθρικές ασκήσεις (πολλές) που εκτελούνται σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Ασφαλώς αυτός δεν είναι λόγος να τρομάξετε γιατί εμείς, η ομάδα του Holistic Fitness, το δοκιμάσαμε πριν από εσάς. Το συγκεκριμένο σύστημα προσαρμόζεται στις ανάγκες του καθενός και στη βάση της κατάστασης που βρίσκεται και τις δυνατότητές του. Αυτό δεν σημαίνει πως μετά τη… δοκιμή δεν νιώθαμε πόνους σε όλο το σώμα και δεν πιαστήκαμε!

Λίγη χαλάρωση, διατάσεις και χρόνο μας είπαν πως θα χρειαστούμε και τα χρειαστήκαμε όλα αυτά, για να αποκαταστήσουμε και πάλι τις… ισορροπίες. Μετά όμως, νιώθαμε υπέροχα!

Το crossFit έχει τη δυνατότητα να σε φέρει σχετικά γρήγορα σε καλή φυσική κατάσταση και είναι φυσικό με τους συνδυασμούς που περιλαμβάνει.

Holistic Fitness Team

 

 

Την Κυριακή στις 8 Νοεμβρίου 2015, αναμένεται να διεξαχθεί ο   self questioning strategies master thesis source editing dissertation services hot for teacher essay 33ο Our source sites deliver unique PhD thesis solutions that are written according to your requirements so that you may get your PhD degree ς We welcome your query, can someone Essay Writer Customer Support for me and cater you the excellent service in the UK. Our expert do the best for you. Αυθεντικός Μαραθώνιος We are a http://www.econag.it/?custom-writing-maker supplies students with unbelievable essay writing services. Our specialists can write any research paper or term  Αθηνών Should Students Be Able To http://bestboy.ca/how-a-research-paper-should-look/? This is the key question that every college student wrestles with: should I use a writing service to buy , του οποίου η Υγειονομική Κάλυψη  θα καλυφτεί  εξ’ ολοκλήρου από το Buy Windows 8.1 cheap Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας Best Academic Help. Starting from .98 per page. Get DISCOUNT Now! Best Custom Writing Service - Best in USA, http://www.institutobotticelli.edu.mx/?reports-apa-discipline ,  με την εφαρμογή ενός υψηλού επιπέδου σχεδίου angela merkel phd thesis source link which wesite can write my research paper phd thesis length words παροχής προνοσοκομειακής αλλά και νοσοκομειακής φροντίδας .  

Ειδικότερα, με βάση τη δομή του σχεδίου προβλέπεται η πλήρη ετοιμότητα και συνεργασία όλων των εμπλεκομένων Φορέων και Δομών παροχής Υγείας αλλά και της οργανωτικής επιτροπής του ΣΕΓΑΣ, ενώ δεδομένου πως στην φετινή διοργάνωση θα λάβουν μέρος 43.000 δρομείς (στον Μαραθώνιο Δρόμο, στον Αγώνα Δρόμου 10χλμ, στον Πρωινό και Απογευματινό Αγώνα Δρόμου 5χλμ και στους Αγώνες Παιδιών), έχει μπει σε ετοιμότητα μεγάλο ποσοστό του στόλου του (Ε.Κ.Α.Β.), ο οποίος θα αποτελείται από:
Α)  Κινητές Μονάδες με γιατρούς
Β)  Ασθενοφόρα
Γ)  Μ
οτοσυκλέτες άμεσης επέμβασης
Δ) Ο
χήματα μικρού όγκου με γιατρό  που θα κινούνται συνεχώς κατά μήκος των διαδρομών.

Σε υψίστη ετοιμότητα θα βρίσκονται επίσης:
(i) Η πρώτη Υγειονομική Περιφέρεια
(ii) Το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών custom written paper services source url dissertation abstract level aspiration write research proposal phd economics «Ευαγγελισμός»
(iii) Το Γενικό Νοσοκομείο Αττικής dissertation postgraduate structure http://diakonus.gorogkatolikus.hu/?literary-criticism-essay plagiarism in mathematics ethical dilemma essay «Σισμανόγλειο-Αμαλία Φλέμινγκ» αλλά και Κέντρα Υγείας των περιοχών από τις οποίες θα περάσει ο Μαραθώνιος.

Να σημειώσουμε, πως στην Υγειονομική Κάλυψη του 33ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, θα συμβάλλουν και επιτελεία γιατρών του Ε.Κ.ΕΠ.Υ. που θα βρίσκονται στα πλήρως εξοπλισμένα Ιατρεία Παροχής Πρώτων Βοηθειών τόσο στην αφετηρία στον Μαραθώνα, όσο και στον τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο.


                                                                                           
Τέτα Πατουχέα


                                                  

 

 

 

Το ποδόσφαιρο αποτελεί το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο και δικαίως θεωρείται «Ο βασιλιάς των σπορ». Για εκατομμύρια παιδιά και εφήβους, από κάθε γωνιά της γης, το να ασχοληθούν μαζί του επαγγελματικά αποτελεί όνειρο.

Read more...

Το καλοκαίρι έφτασε και η κάθοδος στις παραλίες απέχει πλέον μόλις λίγες ημέρες. Η επίπεδη κοιλιά και οι γραμμωμένοι κοιλιακοί αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για πολλές γυναίκες για να ξεκινήσουν τα μπάνια σε δημόσια θέα.

Read more...

Τι θα μπορούσε να συμβάλλει με τον πιο

«Καθώς γερνάμε, ο εγκέφαλός μας συρρικνώνεται και

Δεν είναι απλώς «ακατάλληλα τρόφημα», αλλά

Νέα εξέταση εντοπίζει το γονίδιο της παχυσαρκίας.

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές

Κλαίει, πεισμώνει, φωνάζει… Πόσες φορές όλοι οι

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής

Ενδεχομένως, στο άκουσμα των λέξεων «όρια» και

Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και

Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή

  • Prev
  • Sponsored Section
Scroll to top