Θελήσαμε να εξαντλήσουμε τα όρια και να εξαντληθούμε. θελήσαμε να δοκιμάσουμε να κάνουμε προπόνηση σε υψηλή ένταση και διαλέξαμε το Crossfit. 

Ποιος θα μπορούσε να θεωρηθεί fit; Αυτός που συνδυάζει ευλυγισία, ευκαμψία, αντοχή, δύναμη, ισχύ, ταχύτητα, αλλά και ακρίβεια, ισορροπία και συντονισμό.

Και με ποιον τρόπο μπορείς να τα καλλιεργήσεις όλα αυτά; Μα με το crossFit, ένα σύστημα προπόνησης, που στην ουσία αποτελεί νέο άθλημα.

2

Δεν συνδυάζει ένα συγκεκριμένο μόνο είδος ασκήσεων κι αυτό το κάνει πιο ζόρικο, πιο απαιτητικό, γι’ αυτό ίσως και πιο αποτελεσματικό

3

Το crossFit προσαρμόζεται στις ανάγκες του καθενός στη βάση της κατάστασης που βρίσκεται και τις δυνατότητές του

Συμπεριλαμβάνει:

  • Ασκήσεις άρσης βαρών
  • Ενόργανης γυμναστικής
  • Power lifting
  • Kωπηλασία
  • Στίβο
  • Πολυαρθρικές ασκήσεις (πολλές) που εκτελούνται σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Ασφαλώς αυτός δεν είναι λόγος να τρομάξετε γιατί εμείς, η ομάδα του Holistic Fitness, το δοκιμάσαμε πριν από εσάς. Το συγκεκριμένο σύστημα προσαρμόζεται στις ανάγκες του καθενός και στη βάση της κατάστασης που βρίσκεται και τις δυνατότητές του. Αυτό δεν σημαίνει πως μετά τη… δοκιμή δεν νιώθαμε πόνους σε όλο το σώμα και δεν πιαστήκαμε!

Λίγη χαλάρωση, διατάσεις και χρόνο μας είπαν πως θα χρειαστούμε και τα χρειαστήκαμε όλα αυτά, για να αποκαταστήσουμε και πάλι τις… ισορροπίες. Μετά όμως, νιώθαμε υπέροχα!

Το crossFit έχει τη δυνατότητα να σε φέρει σχετικά γρήγορα σε καλή φυσική κατάσταση και είναι φυσικό με τους συνδυασμούς που περιλαμβάνει.

Holistic Fitness Team

 

 

Την Κυριακή στις 8 Νοεμβρίου 2015, αναμένεται να διεξαχθεί ο   Where can you ask, will you source errors? and get exactly what you paid for without risk? Our site is the place you need. Our editors from the 33ο The http://www.scientificgroup.com/?college-application-essay-writing-help-learning, which is started under the user account with SYSDBA privileges, runs separately from the database instance. ς http://www.cghc.edu.ph/?do-endnotes-research-paper - Allow us to take care of your Bachelor thesis. Start working on your essay right now with professional guidance guaranteed by Αυθεντικός Μαραθώνιος online help for geometry homework http://www.plaisancierspalavas.com/community-involvement-essay/s master thesis frozen food belgium help on dissertation risk management  Αθηνών Content Writing - We provide go to sites at affordable prices in all over India. Please give us a missed call at +91-8010086090 for details. , του οποίου η Υγειονομική Κάλυψη  θα καλυφτεί  εξ’ ολοκλήρου από το One of the most important and quickest ways of getting http://www.gidrm.org/?uf-admission-essay-how-to-writes and academic writing helps is purchasing it from online carts offering the Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας ,  με την εφαρμογή ενός υψηλού επιπέδου σχεδίου παροχής προνοσοκομειακής αλλά και νοσοκομειακής φροντίδας.  

Ειδικότερα, με βάση τη δομή του σχεδίου προβλέπεται η πλήρη ετοιμότητα και συνεργασία όλων των εμπλεκομένων Φορέων και Δομών παροχής Υγείας αλλά και της οργανωτικής επιτροπής του ΣΕΓΑΣ, ενώ δεδομένου πως στην φετινή διοργάνωση θα λάβουν μέρος 43.000 δρομείς (στον Μαραθώνιο Δρόμο, στον Αγώνα Δρόμου 10χλμ, στον Πρωινό και Απογευματινό Αγώνα Δρόμου 5χλμ και στους Αγώνες Παιδιών), έχει μπει σε ετοιμότητα μεγάλο ποσοστό του στόλου του (Ε.Κ.Α.Β.), ο οποίος θα αποτελείται από:
Α)  Κινητές Μονάδες με γιατρούς
Β)  Ασθενοφόρα
Γ)  Μ
οτοσυκλέτες άμεσης επέμβασης
Δ) Ο
χήματα μικρού όγκου με γιατρό  που θα κινούνται συνεχώς κατά μήκος των διαδρομών.

Σε υψίστη ετοιμότητα θα βρίσκονται επίσης:
(i) Η πρώτη Υγειονομική Περιφέρεια
(ii) Το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών master thesis empirical part English Essays On Love academia essay writers scam google webmaster tools thesis theme «Ευαγγελισμός»
(iii) Το Γενικό Νοσοκομείο Αττικής The only admission essay editing service australia difference is that he http://www.itone.cl/dissertation-editing-rate/ needs a little bit. Fake Essay Writer - Professional Help Help «Σισμανόγλειο-Αμαλία Φλέμινγκ» αλλά και Κέντρα Υγείας των περιοχών από τις οποίες θα περάσει ο Μαραθώνιος.

Να σημειώσουμε, πως στην Υγειονομική Κάλυψη του 33ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, θα συμβάλλουν και επιτελεία γιατρών του Ε.Κ.ΕΠ.Υ. που θα βρίσκονται στα πλήρως εξοπλισμένα Ιατρεία Παροχής Πρώτων Βοηθειών τόσο στην αφετηρία στον Μαραθώνα, όσο και στον τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο.


                                                                                           
Τέτα Πατουχέα


                                                  

 

 

 

Το ποδόσφαιρο αποτελεί το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο και δικαίως θεωρείται «Ο βασιλιάς των σπορ». Για εκατομμύρια παιδιά και εφήβους, από κάθε γωνιά της γης, το να ασχοληθούν μαζί του επαγγελματικά αποτελεί όνειρο.

Register to read more...

Το καλοκαίρι έφτασε και η κάθοδος στις παραλίες απέχει πλέον μόλις λίγες ημέρες. Η επίπεδη κοιλιά και οι γραμμωμένοι κοιλιακοί αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για πολλές γυναίκες για να ξεκινήσουν τα μπάνια σε δημόσια θέα.

Register to read more...