Κάθε μία ώρα περισσότερος ύπνος έχει μία υπέρογκη αξία για όποιον υποφέρει από αϋπνία. watch Πράγματι, το να κοιμάται κάποιος μόνο 60 λεπτά περισσότερο, μειώνει το ενδεχόμενο αυτοκτονίας κατά 72% τόσο αν το επίπεδο του κινδύνου είναι υψηλό όσο και αν είναι μέτριο.
Αυτό δείχνει μελέτη του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια, η οποία δημοσιεύτηκε σε online εκδοχή του περιοδικού click «Sleep».
Οι Αμερικανοί ερευνητές έθεσαν στο μικροσκόπιο της έρευνας 471 πάσχοντες από αϋπνία. Οι 73 από αυτούς είχαν αναφέρει τάσεις αυτοκτονίας. Οι 55 από αυτούς είχαν χαμηλό κίνδυνο, ενώ οι 18  μέτριο έως υψηλό.
Οι εθελοντές εξετάστηκαν με τη βοήθεια της follow url μίνι διεθνούς Νευροψυχιατρικής Συνέντευξης, ενός εργαλείου που χρησιμοποιείται σε διεθνές επίπεδο και προσαρμόζεται ανάλογα με την ηλικία, το φύλο, την εθνική ταυτότητα, το πολιτιστικό επίπεδο, καθώς και την ηλικία έναρξης της αϋπνίας.
Είναι διαπιστωμένο πως η έλλειψη ύπνου είναι συνδεδεμένη με την κατάθλιψη, με τις εκτελεστικές λειτουργίες του ανθρώπου και με την εξασθένιση της ικανότητάς του να παίρνει αποφάσεις. http://eaglesviewinc.org/american-phd-thesis-database/
enter Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν είχε ερευνηθεί η σύνδεση ανάμεσα στη μείωση του ύπνου και στις τάσεις αυτοκτονίας.
«Τα αποτελέσματά μας», εξηγεί ο επικεφαλής της μελέτης κ. Λίντεν Όλιβερ, «δείχνουν το πόσο σημαντικό είναι να επανασταθεροποιήσουμε μία ασφαλή αναλογία ύπνου σε όσους πάσχουν από αϋπνία».

http://mobern.com/?construction-dissertation-titles ΠΗΓΗ: adkronos

Τι θα μπορούσε να συμβάλλει με τον πιο

«Καθώς γερνάμε, ο εγκέφαλός μας συρρικνώνεται και

Δεν είναι απλώς «ακατάλληλα τρόφημα», αλλά

Νέα εξέταση εντοπίζει το γονίδιο της παχυσαρκίας.

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές

Κλαίει, πεισμώνει, φωνάζει… Πόσες φορές όλοι οι

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής

Ενδεχομένως, στο άκουσμα των λέξεων «όρια» και

Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και

Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή

  • Prev
  • Sponsored Section
Scroll to top