Σε 65 εκατ. ευρώ ανέρχονται τα χρήματα τα οποία θα διατεθούν στους δήμους της χώρας για τη συνέχιση του προγράμματος "Βοήθεια στο σπίτι", τουλάχιστον σύμφωνα με την go κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών της προηγούμενης κυβέρνησης, Υπουργών Εσωτερικών Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και του Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ.κ.  Αργύρη Ντινόπουλο,  Γιάννη Βρούτση και Χρήστο Σταϊκούρα. 

Δείγμα της κοινωνικής ευαισθητοποίησης σύμφωνα με τον τότε υπουργό Οικονομικών, ασήμαντη συνεισφορά σε ένα τεράστιο πρόβλημα για την τότε αντιπολίτευση και νυν κυβέρνηση.

Το ύψος των πόρων που θα διατίθεντο γι' αυτόν τον σκοπό είχε καθοριστεί με κοινή υπουργική απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και του Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ.κ.  Αργύρη Ντινόπουλο,  Γιάννη Βρούτση και Χρήστο Σταϊκούρα.

get link Οι υπηρεσίες θα διατίθεντο σε συνταξιούχους, στο πλαίσιο του Προγράμματος«Βοήθεια στο Σπίτι», για τη χρονική περίοδο από 01.10.2014 έως 31.12.2015.

Η διαχείρισή τους, η επικαιροποίηση του ενιαίου ηλεκτρονικού μητρώου ωφελούμενων και οι διαδικασίες αποτελεσματικής υλοποίησης του Προγράμματος, επρόκειτο να καθοριστούν, μέσω προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε.

«Καθώς γερνάμε, ο εγκέφαλός μας συρρικνώνεται και

Δεν είναι απλώς «ακατάλληλα τρόφημα», αλλά

Νέα εξέταση εντοπίζει το γονίδιο της παχυσαρκίας.

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές

Κλαίει, πεισμώνει, φωνάζει… Πόσες φορές όλοι οι

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής

Ενδεχομένως, στο άκουσμα των λέξεων «όρια» και

Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και

Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή

  • Prev
  • Sponsored Section
Scroll to top