Οι ανάγκες των δύσκολων καιρών έχουν δημιουργήσει σε πολλούς Δήμους την ιδέα σύστασης του Κοινωνικού Παντοπωλείου, όπου με ανθρωπιά και αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο συγκεντρώνεται υλική βοήθεια για όσους την έχουν ανάγκη.

 

Best Way To Write A College Essay Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σαρωνικού, το οποίο λειτουργεί μερικούς μόνο μήνες, έχει καταφέρει να προσφέρει σε εβδομαδιαία βάση τρόφιμα και βασικά είδη υγιεινής σε δημότες, οι οποίοι υποφέρουν από την κρίση και την ανεργία.

http://topmarketdownloads.com/product/vmware-fusion-7-pro/ Buy VMware Fusion 7 Pro Αύριο, Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, καλούνται όλοι να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Καλύβια στην ταβέρνα «Χαγιάτι του Καρελιώτη» μετά τις 20:00. Στόχος είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα και είδη διατροφής από χορηγίες και δωρεές ιδιωτών, ώστε να ενισχυθεί το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

 

here Αξίζει λοιπόν να συμμετάσχουμε όλοι, γιατί μια μικρή δωρεά μπορεί να φέρει ευτυχία στις καρδιές εκατοντάδων ανθρώπων.

Τι θα μπορούσε να συμβάλλει με τον πιο

«Καθώς γερνάμε, ο εγκέφαλός μας συρρικνώνεται και

Δεν είναι απλώς «ακατάλληλα τρόφημα», αλλά

Νέα εξέταση εντοπίζει το γονίδιο της παχυσαρκίας.

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές

Κλαίει, πεισμώνει, φωνάζει… Πόσες φορές όλοι οι

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής

Ενδεχομένως, στο άκουσμα των λέξεων «όρια» και

Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και

Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή

  • Prev
  • Sponsored Section
Scroll to top