Οι συχνές σεξουαλικές επαφές μειώνουν τον κίνδυνο για καρκίνο του προστάτη;

http://www.catcoglobal.com/?dissertation-de-philosophie-sur-la-conscience dissertation de philosophie sur la conscience Άλλοι λένε «ναι», άλλοι υποστηρίζουν το αντίθετο και υπάρχουν έρευνες που μπορεί να στηρίξουν και τις δύο πλευρές.

Η δεύτερη άποψη στηριζόταν στην υπόθεση πως με το σεξ υπάρχει μεγαλύτερη έκθεση σε μικρόβια και ιούς, όταν η πρώτη επιμένει πως το σεξ αποτελεί το καλύτερο «φάρμακο της φύσης» για την προστασία του προστάτη από τον καρκίνο.

Αυτό που είναι φανερό αν ανατρέξει κάποιος σε ιντερνετικές πηγές, είναι πως τα κείμενα ανακυκλώνουν τις ίδιες έρευνες και μάλιστα με διαφορετικές ημερομηνίες και πως δεν εμφανίζεται καμία πρόσφατη μελέτη μετά το 2009, που να συνδέει τον καρκίνο του προστάτη με το σεξ. Μια ασθένεια που αποτελεί τον δεύτερο συχνότερο καρκίνος στους άνδρες μετά από τον καρκίνο του δέρματος. Περίπου 1 άνδρας στους 6 προσβάλλεται από αυτήν.

Ακόμη, όμως, θα πρέπει να επισημάνουμε πως με βάση τα δείγματα που χρησιμοποιήθηκαν στις πιο πρόσφατες μελέτες και τις εξηγήσεις που δόθηκαν, αυτό που φαίνεται πως λογικό είναι το σεξ να αποτελεί καλή ασπίδα προστασίας και όχι το αντίθετο.

http://www.nahug.com/do-my-psychology-homework/ do my psychology homework Ας δούμε τις πιο πρόσφατες έρευνες.

microsoft office 2003 purchase microsoft office 2003 upgrade Σε έρευνα που είχε γίνει το 2003, από assignment english law Αυστραλούς επιστήμονες της Μελβούρνης, είχε «τεκμηριωθεί» πως http://profisvet.com/essays-on-college/ essays on college ο αυνανισμός μειώνει την πιθανότητα καρκίνου του προστάτη.

Κατ' αυτήν, είχαν εξεταστεί οι σεξουαλικές συνήθειες από την ηλικία των 20 χρόνων http://historia-sportu.cba.pl/?as-law-papers as law papers 1.079 ανδρών που είχαν καρκίνο του προστάτη και http://n5xmotorsport.com/?how-to-write-an-essay-using-harvard-referencing how to write an essay using harvard referencing 1.259 υγειών άνδρες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την έρευνα, ο αυνανισμός, ιδιαίτερα μεταξύ 20 και 30 ετών μείωνε σημαντικά τον κίνδυνο εκδήλωσης επιθετικού καρκίνου του προστάτη.

Οι άνδρες που είχαν εκσπερμάτιση 5 φορές την εβδομάδα, είχαν 33% λιγότερες πιθανότητες να προσβληθούν από καρκίνο του προστάτη.

Εξήγηση: Μια κάποια εξήγηση που απαντά στο ερώτημα «γιατί», είναι ότι η συχνή εκσπερμάτιση δεν επιτρέπει να συγκεντρωθούν καρκινογόνες ουσίες στον προστάτη.

Οι όρχεις δημιουργούν τα σπερματοζωάρια, τα οποία μαζί με υγρό που προέρχεται από τον προστάτη δημιουργούν το σπέρμα. Το υγρό του προστάτη περιλαμβάνει κάλιο, ψευδάργυρο, φρουκτόζη και κιτρικό οξύ. Πώς γίνεται η παραγωγή του σπερματικού υγρού από τον προστάτη; Σε αυτόν, λοιπόν, συγκεντρώνονται συστατικά από το αίμα (κάποια εμφανίζονται σε συγκέντρωση 600 φορές μεγαλύτερη απ' ό,τι στο αίμα). Μαζί, όμως, με αυτά συγκεντρώνονται και καρκινογόνες ουσίες, όπως η 3-methylcholanthrene που προέρχεται από τον καπνό, σύμφωνα τουλάχιστον με παλαιότερες έρευνες σε πειραματόζωα.

http://mzoologia.uprrp.edu/?dissertation-help-ireland-editing dissertation help ireland editing Με τον αυνανισμό, λοιπόν, πιθανολογείται πως αποτρέπεται το ενδεχόμενο να μείνουν για πολύ οι καρκινογόνες ουσίες στον προστάτη.

Τώρα, οι αναφορές που γίνονται σε αύξηση της πιθανότητας να εμφανίσουν καρκίνο του προστάτη άνδρες με http://www.yuceajans.com/master-thesis-corporate-social-responsibility/ master thesis corporate social responsibility συχνές σεξουαλικές επαφές με πολλές συντρόφους (άνδρες με πολλούς ερωτικούς συντρόφους έχουν κατά 40% αυξημένο κίνδυνο για καρκίνο προστάτη), ενδέχεται να οφείλονται στο γεγονός των buy and download windows 7 αυξημένων σεξουαλικώς μεταδιδομένων ασθενειών, που αυξάνουν τον κίνδυνο για καρκίνο του προστάτη.

Σύμφωνα με την αυστραλιανή έρευνα η εκσπερμάτιση με αυνανισμό ή σεξ λειτουργεί θεραπευτικά.

http://www.hotelsb.eu/the-essays-online/ the essays online Έρευνα που έγινε από την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρία, μεταξύ του 1992 και του 2000, και ανακοινώθηκε το 2004, βασίστηκε σε ένα δείγμα 30.000 ανδρών μεταξύ 46 και 81 ετών (οι άνδρες απαντούσαν σε ερωτηματολόγια κάθε δύο χρόνια). 

becoming a ghostwriter Τα συμπεράσματα συμπυκνώνονται στα εξής:

Σε αυτήν την οκταετία παρουσίασαν καρκίνο του προστάτη 1.449 άνδρες.

Οι άνδρες που είχαν μεγάλο αριθμό εκσπερματίσεων παρουσίασαν μειωμένο κίνδυνο για καρκίνο προστάτη.

Οι άνδρες που είχαν από 13 έως 20 εκσπερματίσεις τον μήνα, είχαν κατά 14% μειωμένο κίνδυνο για καρκίνο προστάτη. research papers psychology Οι άνδρες που είχαν τουλάχιστο 21 εκσπερματώσεις κάθε μήνα, παρουσίαζαν κατά 33% μειωμένο κίνδυνο.

http://www.cgmediagroup.com/buy-extended-essay-ib/ math homework.com Το 2009 τέλος, έγινε άλλη μια έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Νότινχαμ με επικεφαλής τη http://maximavoltagem.net/research-papper/ research papper Dr Πολυξένη Δημητροπούλου.

http://yellowsubmarina.com/help-with-english-writing/ help with english writing Σύμφωνα με αυτήν, οι άνδρες με έντονη σεξουαλική δραστηριότητα μεταξύ 20 και 30 ετών έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν καρκίνο του προστάτη.

Να σημειώσουμε πως ο καρκίνος του προστάτη είναι η συχνότερη μορφή καρκίνου στην Αγγλία και θεωρείται πως κάθε χρόνο εμφανίζονται 30.000 περίπου νέα κρούσματα.

http://www.english.iibit.edu.au/?dna-technology-research-paper dna technology research paper Ως δείγμα χρησιμοποιήθηκε ομάδα 800 ανδρών, οι μισοί από τους οποίους είχαν παρουσιάσει καρκίνο του προστάτη. Ρωτήθηκαν για τη συχνότητα των σεξουαλικών τους επαφών και πόσο συχνά αυνανίζονταν, αν είχαν ποτέ αφροδισιακά νοσήματα, αν άλλαζαν συχνά ερωτικές συντρόφους.

Και οι πάσχοντες και οι υγιείς σε ποσοστό 59% είχαν σεξουαλικές επαφές κατά μέσο όρο 12 φορές τον μήνα, στην ηλικία των 20. Σε ποσοστό 48% στα 30, σε 28% στα 40 και σε ποσοστό 13% στα 50.

Αυτό που διαπιστώθηκε ήταν πως τα οι 2 στους 5 από τους άνδρες που είχαν καρκίνο του προστάτη, είχαν περισσότερες από έξι ερωτικές συντρόφους, ενώ οι υγιείς είχαν μόνο δυο ερωτικές συντρόφους.

los angeles county library homework help Αν και οι διαφοροποιήσεις ήταν μάλλον ελάχιστες, στα αποτελέσματα της έρευνας αναφέρθηκε πως οι άνδρες με έντονη σεξουαλική δραστηριότητα σε νεαρή ηλικία, είχαν περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν καρκίνο του προστάτη.

Ερμηνεία: Η ερμηνεία που δόθηκε ήταν πως torrance library homework help ο καρκίνος του προστάτη, πιθανώς, να σχετίζεται με τα επίπεδα ορμονών που εκκρίνονται κατά το σεξ, τα οποία είναι υψηλότερα στους ανθρώπους με συχνότερες σεξουαλικές επαφές (εκκρίνονται δηλαδή περισσότερες ορμόνες).

english help  

 

Τι θα μπορούσε να συμβάλλει με τον πιο

«Καθώς γερνάμε, ο εγκέφαλός μας συρρικνώνεται και

Δεν είναι απλώς «ακατάλληλα τρόφημα», αλλά

Νέα εξέταση εντοπίζει το γονίδιο της παχυσαρκίας.

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές

Κλαίει, πεισμώνει, φωνάζει… Πόσες φορές όλοι οι

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής

Ενδεχομένως, στο άκουσμα των λέξεων «όρια» και

Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και

Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή

  • Prev
  • Sponsored Section
Scroll to top