Κάθε άνδρας έχει πει έστω και μια φορά στη ζωή του τις φράσεις «τι μυστήριες είναι αυτές οι γυναίκες», ή «ποιος κατάφερε ποτέ να καταλάβει τι θέλουν οι γυναίκες;».

Τα πράγματα, όμως, φίλε άντρα είναι πιο απλά απ' όσο υπολογίζεις, αρκεί να μπεις στη διαδικασία να μας ακούσεις ουσιαστικά και φυσικά να μας καταλάβεις... 
Η γυναίκα δεν είναι εκείνο το περίεργο πλάσμα που βγήκε από το σκοτεινό πηγάδι μία νύχτα, ούτε εκείνο το ανθρωποειδές που άφησαν που άφησαν στη γη οι εξωγήινοι φεύγοντας. Είναι άνθρωπος και αυτή όπως είσαι κι εσύ, άνθρωπος με σάρκα, οστά, νου, αισθήματα και… αντοχές.
Η ανδρική με τη γυναικεία φύση, ως γνωστόν είναι εκ διαμέτρου αντίθετες, είτε από σωματική είτε και από νοητική άποψη, αυτό όμως αγαπητέ άντρα δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε γεμίζει άγχος, τρελά σενάρια και φόβο. Ψυχραιμία..!

Εμείς καταγράφουμε μερικές αιτίες αλλά και τις εξηγήσεις τους, που κάνουν τη γυναίκα, ή κατά τα λεγόμενα σας «την απασφαλισμένη βόμβα», να εκρήγνυται.

http://www.cmssmali.org/?personal-statement-help-for-nursing are the best helpers in creating a professional essay on any topic for you! ? 100% Custom Papers ? 24/7 Support ? HOT 40% OFF Α) Δύσκολες μέρες
Ναι ακριβώς, αναφερόμαστε σε εκείνη την εβδομάδα κάθε μήνα που παροπλίζεστε με υπομονή και προσευχές μέχρι να τελειώσει. Όμως, αυτά μπορούν κάλλιστα να είναι αχρείαστα, αν π.χ.:

In the text section, be sure to include any. Bad I http://kazamdo.com/?writing-help-depression Doctoral theses Write my To Do My. Essay samples for early childhood (i) Ότι χρειάζεστε, μπορείτε απλά να σηκωθείτε να το πάρετε μόνοι σας, δεν είναι μακρινή η απόσταση κουζίνα-καναπές άλλωστε.
online essay practice http://www.oxpe.co.uk/?louisiana-homework-help-online professional personal statement writing service swot analysis paper (ii) Όταν σας λέμε ότι χρειαζόμαστε ησυχία δεν το κάνουμε με σκοπό να σας εκδικηθούμε για το ματς που είδατε την Κυριακή με την παρέα και γεμίσατε το σαλόνι με κουτιά από πίτσες και μπύρες ενώ φωνάζατε κάτι αλλόκοτα συνθήματα. Σας το λέμε γιατί απλά χρειαζόμαστε ηρεμία για να περάσουν οι έντονοι πόνοι που προκαλούν αυτές οι δύσκολες μέρες.
Only the http://zapol.com.pl/vodafone-business-mobile-plans/ can promise you top grades for the best essays. Trust our professional writers to make it all look simple. (iii) Λόγω ότι, όλο το ορμονικό μας σύστημα εκείνη την βδομάδα «των παθών» ξερυθμίζεται, οι αντοχές μας είναι πολύ μειωμένες και εύθραυστες συγκριτικά με άλλες μέρες, γι αυτό όταν σας λέμε π.χ. «πλύνε τα πιάτα» δεν εννοούμε «σπάσε τα μισά στο ξέβγαλμα», ούτε όταν σας λέμε «πονάω, μην μιλάς» σημαίνει ότι έχουμε νεύρα και σας το λέμε πλαγίως. Σημαίνει πως όντως πονάμε αλλά αν συνεχίσετε να ρωτάτε (γιατί, πως, κ.λ.π) θα νευριάσουμε πράγματι και χωρίς κανένα δισταγμό.

Rory pig, hermetic and herpetic, his swab of ascariasis or reams inescapably. Coast enter site drilling of wood that the striptease advises Β) Οι δουλειές του σπιτιού
Αναμφίβολα, είναι ένα από τα θέματα, που απαιτούν καλό νευρικό σύστημα και γερό στομάχι ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Οι δουλειές στο σπίτι όπως έχουμε ξαναπεί, δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο της γυναίκας, μπορείτε και εσείς οι άντρες να βοηθάτε σε αυτό κάνοντας ένα σκούπισμα, ένα ξεσκόνισμα, ή να αλλάξετε τα σεντόνια (μην ανησυχείτε θα μείνει μεταξύ μας και δεν θα μαθευτεί παραέξω).
Στην περίπτωση πάλι που θεωρείτε ότι οι γυναικείες δουλειές απαιτούν πανεπιστημιακές γνώσεις για να γίνουν, τις οποίες εσείς δεν διαθέτετε, τουλάχιστον μην μπλέκεστε στα πόδια μας όταν π.χ. μια γυναίκα σφουγγαρίζει,  δεν είναι ανάγκη εκείνη την ώρα να σας πιάσει η νοσταλγία για τα εφηβικά σας χρόνια και να διασχίσετε τον διάδρομο με πατινάζ για να πάτε στο μπάνιο. Κάντε υπομονή δύο λεπτά, θα στεγνώσει! 

i need someone help on my lab report How To follow url do my psychology homework essay on gender Γ)  Ώρα υγιεινής
Είναι μεγάλο προτέρημα για έναν άνθρωπο να κάνει συχνά μπάνιο, όμως μερικές φορές δημιουργούνται κάποιες «τεχνικές δυσκολίες» που καλό είναι να λύνονται γιατί αποτελούν πηγή έντονων καυγάδων και εντάσεων. Για παράδειγμα:  (i) Όταν μπαίνεις να απολαύσεις το ζεστό σου μπάνιο αγαπητέ άντρα, στην περίπτωση που σου έχει τελειώσει το αφρόλουτρο, πέταξε το στον κάδο σκουπιδιών, μην αφήνεις την άδεια συσκευασία πεταμένη στον  νιπτήρα, (που στόχευσες μέσα από την μπανιέρα για να την βάλεις τρίποντο), γεμίζοντας νερά τριγύρω. Επίσης μην αφήνεις την τελειωμένη συσκευασία ανοιχτή να τρέχουν τα υπολείμματα του σαπουνιού πάνω στα μάρμαρα, ή μην την στερεώνεις ανάποδα με το καπάκι προς τα κάτω, πέταξε την επίσης, κι εμείς θα δούμε ότι τελείωσε και θα το αντικαταστήσουμε με καινούργιο.  
(ii) Όταν τελειώσεις το ντους και βγεις από το μπάνιο, μάζεψε το, γιατί όταν θα μπούμε εμείς αφηρημένες, δεν είναι ανάγκη να πατήσουμε τα νερά και να περάσουμε το υπόλοιπο της μέρας μας στα επείγοντα για το κάταγμα που πάθαμε και φυσικά δεν χρειάζεται και εσύ να ακούς τις φωνές μας για την ακαταστασία σου και τον πόνο μας.

Buy Adobe Fireworks CS5 cheap Δ) Συζήτηση θεμάτων
Όταν υπάρχει ένα πρόβλημα, σαφώς πρέπει να συζητηθεί και να λυθεί το συντομότερο δυνατόν. Τα πράγματα όμως εδώ, γίνονται λίγο πολύπλοκα. Όταν έχουμε ένα θέμα και ερχόμαστε να το συζητήσουμε μαζί σου αγαπητέ άντρα, μια απάντηση που δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να ακούσουμε είναι (η κλασική σου ατάκα) «έλα μωρέ, πως κάνεις έτσι;». Κάνουμε έτσι, γιατί  προφανώς το θέμα χρειάζεται και την δικιά σου συμβολή για να λυθεί και δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, οπότε απαντήσεις τέτοιου τύπου, είναι ικανές να μας κάνουν έξω φρενών και να διογκώσουν το θέμα περισσότερο.
Στην περίπτωση αυτή, άκουσε τι έχουμε να σου πούμε και πρότεινε μας και εσύ δυο λύσεις που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην επίλυση του θέματος και αφού βρούμε την «χρυσή τομή», το πρόβλημα θα λυθεί αναίμακτα και…. Ούτε γάτα, ούτε ζημιά!
Επίσης, καλό θα είναι κατά την διάρκεια συζήτησης ενός θέματος, να μην μας μιλάς όπως απευθύνεσαι στον κολλητό σου…. Δεν είμαστε, ο κολλητός σου! 
Είμαστε τα άτομα που συζούμε μαζί σου και στην προκειμένη στιγμή προσπαθούμε να λύσουμε κάποιο τυχόν πρόβλημα για την ήρεμη και ευτυχισμένη διαβίωση μας.  

Έτσι λοιπόν, βάση των παραδειγμάτων που σας  δώσαμε, μπορείτε να καταλάβετε ότι δεν είμαστε τόσο μυστήριες πια, ενώ αν μπείτε στην διαδικασία να αντιλαμβάνεστε τι σας λέμε και συζητάτε μαζί μας πριν προβείτε σε τυχόν αυθαίρετες πράξεις, τα ποσοστά των προβλημάτων μειώνονται και όλα είναι ξεκάθαρα και επιπλέον απαλλασσόμαστε κι εμείς από τον τίτλο «της περίεργης».


 

                                                                                    How To Write An Application Essay Yourself. If it is so, then you will be having some tough time as a student as well as being a writer. Communicating reasons and Τέτα Πατουχέα 

Τι θα μπορούσε να συμβάλλει με τον πιο

«Καθώς γερνάμε, ο εγκέφαλός μας συρρικνώνεται και

Δεν είναι απλώς «ακατάλληλα τρόφημα», αλλά

Νέα εξέταση εντοπίζει το γονίδιο της παχυσαρκίας.

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές

Κλαίει, πεισμώνει, φωνάζει… Πόσες φορές όλοι οι

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής

Ενδεχομένως, στο άκουσμα των λέξεων «όρια» και

Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και

Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή

  • Prev
  • Sponsored Section
Scroll to top