Professional follow for self-published writers

Online Homework Completers Hire at Cheap Price. We are a premium dissertation writing service that meets all your dissertation/thesis requirement.

Writing Service Company - begin working on your assignment right away with top-notch guidance guaranteed by the service forget about your fears, place your Στοιχεία για το έργο και τη δράση της νέας διοίκησης του ΕΑΝΠ – «Μεταξά», η οποία ανέλαβε τα καθήκοντά της τον Ιούλη του 2016.

Read and Download see Free Ebooks in PDF format - GRADPOINT ANSWERS FOR GEOMETRY BARNES SUGGESTED ANSWERS SOLUTION MANUAL ADVANCE ACCOUNTING για το ανθρώπινο δυναμικό

Are you seeking for here services? EssayGator serve as the best platform for students who need assistance from highly skilled experts. ● Έχει ξεκινήσει η διαδικασία κρίσεων ιατρικού προσωπικού. Έγινε ήδη η πρόσληψη οκτώ (8) επικουρικών ιατρών και αναμένονται άλλοι πέντε (5). Επιπλέον έχουμε ζητήσει έξι (6) θέσεις ιατρών για το έτος 2017, για τις ανάγκες του νοσοκομείου (λόγω επικείμενων λήξεων συμβάσεων επικουρικών ιατρών).

go here - leave behind those sleepless nights working on your essay with our academic writing assistance Entrust your essay to qualified ● Ολοκληρώθηκε η διαδικασία πρόσληψης δεκαπέντε (15) (μόνιμου προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων) από τριάντα τρεις (33),  προκηρυχθείσες θέσεις από το ΑΣΕΠ.

για τον Εξοπλισμό

Αδειοδότηση του γραμμικού επιταχυντή. Στις 27 Σεπτεμβρίου 2016 το νοσοκομείο έλαβε την άδεια λειτουργίας από την ΕΑΕΕ για το νέο γραμμικό επιταχυντή, που η προμήθειά του έχει γίνει μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ και ήδη είναι σε παραγωγική λειτουργία. 

Το νοσοκομείο διαθέτει επίσης έναν ακόμα γραμμικό επιταχυντή του οποίου η προμήθεια έγινε το 2004, καθώς και μονάδα κοβαλτίου.

Ολοκλήρωση της προμήθειας ραδιοϊσοτόπου για την λειτουργία PET C/T. Αφού εξασφαλίσαμε την προμήθεια του ραδιοϊσοτόπου, του FTG είναι σε πλήρη και παραγωγική λειτουργία από το καλοκαίρι του 2016. Είναι αδειοδοτημένο από την ΕΕΑΕ, Είναι το δεύτερο PET C/T, που λειτουργεί σε δημόσιο νοσοκομείο, τελευταίας τεχνολογίας, εξειδικευμένης στην έγκυρη και άμεση διάγνωση του καρκίνου.  (η προμήθεια έγινε μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ).

Τοποθέτηση νέου αξονικού τομογράφου. Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ανταποκρινόμενο θετικά σε αίτημα του Νοσοκομείου μας για χορηγία, προμήθειας και εγκατάστασης ενός σύγχρονου αξονικού τομογράφου. Ενέκρινε τη δωρεά και υπεγράφη η σχετική σύμβαση τον Αύγουστο του 2016. Η διαδικασία εγκατάστασης βρίσκεται σε εξέλιξη και προβλέπουμε ότι θα ολοκληρωθεί το δεύτερο 15ημερο του Νοεμβρίου 2016.

αποφασίστηκε:

● η σύσταση και λειτουργία  αυτοτελούς Μονάδας Μοριακής Ιστοπαθολογίας και αντίστοιχου Κέντρου Αναφοράς και Ερευνητικής Μονάδας στα πλαίσια του τμήματος Παθολογικής Ανατομικής του νοσοκομείου μας. Αντίστοιχο τμήμα δεν υπάρχει σε κανένα δημόσιο νοσοκομείο της χώρας. Η Μονάδα αυτή, με τη χρήση τεχνικών της Μοριακής και Κυτταρικής Βιολογίας, θα παρέχει τη δυνατότητα επίλυσης μιας πληθώρας ιατρικών προβλημάτων όπως :

-          επίλυση δύσκολων προβλημάτων διαγνωστικής και διαφορικής διαγνωστικής

-          διάγνωση νεοπλασματικής νόσου σε πρώιμα στάδια

-          εξατομίκευση και βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας της θεραπευτικής αγωγής

-          ανίχνευση ελάχιστης υπολειπόμενης νεοπλασματικής νόσου

-          ανίχνευση κυκλοφορούντων στο αίμα μεταστατικών καρκινικών κυττάρων και ελεύθερου νεοπλασματικού DNA

-          προσδιορισμός γενετικών νοσημάτων/συνδρόμων που σχετίζονται με αυξημένη συχνότητα εμφάνισης νεοπλασιών

-          προσδιορισμός γενετικής προδιάθεσης στην εκδήλωση παθολογικών καταστάσεων

ταυτοποίηση και ποσοτικοποίηση λοιμογόνων παραγόντων

Το θέμα αυτό εκκρεμούσε από τον Αύγουστο του 2006

● η σύσταση, οργάνωση και λειτουργία Βιοτράπεζας Ανθρώπινων ιστών και κυττάρων, αίματος, ούρων και παραγώγων αυτών (DNA, RNA, πρωτεϊνών και

άλλων βιομορίων) της Μονάδας Μοριακής Ιστοπαθολογίας του Τμήματος Παθολογικής Ανατομικής, του Εργαστηριακού Τομέα.

Γενικότερη λειτουργία του Νοσοκομείου

Το Ειδικό Νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ, έστω και σε δύσκολες συνθήκες, διεκπεραιώνει την αποστολή του και είναι το μοναδικό Ογκολογικό Κέντρο του λεκανοπεδίου που πραγματοποιεί 24 ώρες ογκολογικές εφημερίες ανά 4ήμερο, συνεπικουρώντας τις γενικές εφημερίες του «Τζανείου».

Επιπρόσθετα  επισημαίνουμε ότι στο ΕΑΝΠ ΜΕΤΑΞΑ  είναι μικρές οι αναμονές των ασθενών για την χημειοθεραπεία.

Οι ασθενείς του νοσοκομείου έχουν άμεση πρόσβαση για τη συνταγογράφηση φαρμάκων και εξετάσεων στα  εξωτερικά ιατρεία χωρίς καθυστερήσεις και εντελώς δωρεάν.

Οι αναμονές στα Ακτινοθεραπευτικά Τμήματα δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες.  Ο χρόνος αναμονής στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο για την έναρξη ακτινοθεραπειών είναι 6 εβδομάδες. Μετά και τη λειτουργία του νέου γραμμικού  καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για βελτίωση (έχουν ήδη προσληφθεί επικουρικοί ακτινοθεραπευτές, τεχνολόγοι, ακτινοφυσικοί).

 

 

 

Τι θα μπορούσε να συμβάλλει με τον πιο

«Καθώς γερνάμε, ο εγκέφαλός μας συρρικνώνεται και

Δεν είναι απλώς «ακατάλληλα τρόφημα», αλλά

Νέα εξέταση εντοπίζει το γονίδιο της παχυσαρκίας.

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές

Κλαίει, πεισμώνει, φωνάζει… Πόσες φορές όλοι οι

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής

Ενδεχομένως, στο άκουσμα των λέξεων «όρια» και

Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και

Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή

  • Prev
  • Sponsored Section
Scroll to top