Η ψυχική επικοινωνία πήρε… εξαιρετικά
η ερωτική επαφή πήρε… άριστα
αλλά τα Όσκαρ τα σάρωσε ο χωρισμός!

Our writers can complete all your "Phd Thesis Journalism" requests ? 100% plagiarism-free ? Money back guarantee ? Let EssayVikings.com solve your college Νίκος Παπανικολάου

Oι ανδρολόγοι υποστηρίζουν πως η πεϊκή πρόθεση προσφέρει μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της στύσης, σε όσους άνδρες δεν ανταποκρίνονται σε φαρμακευτική αγωγή.

Η πεϊκή πρόθεση είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αποτελείται από τρία τμήματα: Δυο κυλίνδρους, δεξαμενή νερού και την αντλία ελέγχου. Τοποθετείται κάτω από το δέρμα κατά μήκος του πέους.

«Δίνει μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της στύσης και ικανοποίησης στους άνδρες, αλλά και στις συντρόφους τους σε ποσοστό πάνω από 93%, σε σχέση με άλλες θεραπείες».

·         Η τοποθέτηση πεϊκής πρόθεσης γίνεται σε άνδρες με στυτική δυσλειτουργία, οι οποίοι:

  • Δεν ανταποκρίνονται σε φαρμακευτική αγωγή
  • Η φαρμακευτική αγωγή τους  προκαλεί σοβαρές παρενέργειες λόγω άλλης πάθησης
  • Επιθυμούν  μόνιμη και αποτελεσματική λύση.

Try our custom essay has watchs writing service, Best Dissertation Writing Services. Get your paper written by philosophy essay Η τοποθέτηση πεϊκής πρόθεσης τα τελευταία χρόνια με την εξέλιξη της τεχνολογίας (νεα μοντέλα), τείνει να γίνει θεραπεία επιλογής έναντι των άλλων «θεραπειών», γιατί:

  • Επιτρέπει την αυθόρμητη σεξουαλική επαφή, καθώς  ο άνδρας έχει  στύση  μέσα σε λίγα  δευτερόλεπτα
  • Η στύση διατηρείται για όσο διάστημα επιθυμεί ο άνδρας
  • Η εκσπερμάτιση και ο οργασμός γίνονται φυσιολογικά.

Τοποθέτηση και λειτουργία

Η τοποθέτηση της πεϊκής πρόθεσης όταν ο γιατρός είναι εξειδικευμένος είναι μια απλή επέμβαση η οποία γίνεται με ραχιαία νάρκωση.

Η τοποθέτηση γίνεται στησυμβολή του οσχέου και του πέους σε μη ορατό σημείο για αισθητικούς λόγους με τομή δυο εκατοστών στο δέρμα.

Η διάρκεια της επέμβασης δεν ξεπερνά τη μία ώρα και απαιτείται νοσηλεία μιας ημέρας. Η επέμβαση δεν εγκυμονεί σχεδόν κανένα κίνδυνο, όπως και η χρήση της.

Το κόστος της τοποθέτησης καλύπτεται απ όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, ενώ η επέμβαση πραγματοποιείται στις ουρολογικές κλινικές των δημοσίων νοσοκομείων αλλά και στα ιδιωτικά θεραπευτήρια.

how to write rationale of the study http://comagape.com/a-doll-house-essay/ Transfer how to write a college book report paper persuasive essay gun control Σύμφωνα με στοιχεία τα τελευταία χρόνια περισσότεροι από 2000 Έλληνες απολαμβάνουν και πάλι το σεξ χάρις στην πεϊκή πρόθεση.

Τριάντα ημέρες μετά την τοποθέτηση ο άνδρας μπορεί να ενεργοποιήσει την πεϊκή πρόθεση, ασκώντας με το δάκτυλο του ελαφρά πίεση στο δέρμα πάνω στην αντλία ελέγχου. Αμέσως μετά την ερωτική του επαφή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο χαλαρώνει και πάλι το πέος του.

 

Πρόβλημα στύσης

Παγκόσμια αλλά και στη χώρα μας δυστυχώς αυξάνει χρόνο με τον χρόνο ο αριθμός των ανδρών, οι οποίοι για διάφορους λόγους, εμφανίζουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας.

Σύμφωνα με στοιχεία σήμερα στην Ελλάδα περισσότεροι από 500.000 άνδρες αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

get link offer Online Assignment Help and Assignment Writing services in Australia and US. Paper will be written by US and Australian Experts. Τα στατιστικά στοιχεία είναι δυσοίωνα καθώς σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ουρολογική Εταιρείας περισσότεροι από 43 εκατομμύρια άνδρες στην Ευρώπη και εκατοντάδες χιλιάδες στη χώρα μας αναμένεται  να εμφανίσουν στυτική δυσλειτουργία μέχρι το 2025!

 

Το σεξ μπορεί να το έχουμε συνδυάσει στο μυαλό μας με την αναπαραγωγή και την απόλαυση, ωστόσο πάρα πολλές έρευνες έχουν δείξει πως αποτελεί μια από έναν από τους βασικότερους παράγοντες για την καλή σωματική υγεία, την ψυχολογία και τη συμπεριφορά μας.

Η καλή σεξουαλική υγεία μπορεί να επηρεάσει θετικά τόσο εμάς όσο και τον (την) σύντροφό μας και η αποχή από το σεξ κρύβει αρκετές παγίδες.

Σε έρευνα του Πανεπιστημίου Wilkes, οι ερευνητές διαπίστωσαν πως οι νέοι άνθρωποι που κάνουν σεξ, τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, έχουν 30% περισσότερα αντισώματα στον οργανισμό τους.

Το στρες απασχολεί εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο και η αποχή από το σεξ το επιδεινώνει. Αυτό συμβαίνει καθώς δεν απελευθερώνονται οι ευεργετικές ορμόνες που συνδυάζονται  με την καταστολή της ορμόνης του στρες.

Ένας άνδρας με χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων, μετά από δύο μόνο μέρες αποχής από την εκσπερμάτωση, η κινητικότητά τους μειώνεται πολύ σημαντικά, καθώς το φρέσκο σπέρμα είναι πολύ πιο δραστήριο, πιο ισχυρό και πολύ πιο γόνιμο.

1

Μια καλή σεξουαλική υγεία μάς κάνει να νιώθουμε χαρούμενοι, νεότεροι, με περισσότερη αυτοπεποίθηση, πιο υγιείς και πιο δυνατοί

 

Η υγεία της καρδιάς έχει και αυτή μια μοναδική θέση στην αποχή του σεξ. Σύμφωνα με σύγχρονες έρευνες, οι άνθρωποι που έχουν σεξουαλική επαφή το λιγότερο δύο φορές την εβδομάδα, αντιμετωπίζουν 45% λιγότερες πιθανότητες να έχουν καρδιαγγειακές επιπλοκές.

Η Dr. Sari Cooper από τη Νέα Υόρκη έχει αναφέρει πως οι άνθρωποι με ανεπαρκή σεξουαλική ζωή είναι πολύ λιγότερο παραγωγικοί στην καθημερινή τους ζωή και παράλληλα αντιμετωπίζουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν διάφορες ψυχολογικές διαταραχές, όπως κατάθλιψη, νεύρα, υστερία κ.λπ.

Τέλος, η καλή σεξουαλική υγεία μάς κάνει να νιώθουμε χαρούμενοι, νεότεροι, με περισσότερη αυτοπεποίθηση, πιο υγιείς και πιο δυνατοί.

Από την άλλη πλευρά, η σεξουαλική στέρηση μπορεί να οδηγήσει στον απόλυτο μαρασμό ή ακόμα και σε απρόβλεπτες ψυχολογικές διαταραχές.

HOLISTIC FITNESS TEAM

Γιατί είναι τόσο δύσκολες οι σχέσεις; Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί όλοι μας πού κάνουμε λάθος; Γιατί όταν βρίσκουμε κάποιον ή κάποια που νομίζουμε ότι είναι το ιδανικό μας ταίρι, στο τέλος πάει πάντα κάτι στραβά; Οι ερωτήσεις ατελείωτες και οι απαντήσεις περιορισμένες. Τι φταίει αλήθεια και οι σχέσεις μοιάζουν με γόρδιο δεσμό;

Η ζήλια. Εκεί κι αν είναι που τα κάνουμε μαντάρα! Λίγο η ανασφάλεια, λίγο η χαμηλή αυτοπεποίθηση που έχουμε και λίγο τα «τραύματα» που κουβαλάμε από προηγούμενες σχέσεις μας, μας κάνουν να χάσουμε την εμπιστοσύνη προς τον (την) σύντροφό μας, χωρίς λόγο τις περισσότερες φορές. Η ζήλια κουράζει και ενοχλεί το έτερο ήμισυ, καθώς δείχνει έλλειψη αυτοπεποίθησης, αυτοσεβασμού και εμπιστοσύνης.

Η χαλάρωση. Η καθημερινή τριβή, το ότι θεωρούμε το ταίρι μας δεδομένο, η νοοτροπία του «είμαι ό,τι είμαι κι αν σου αρέσει», κάποιες στιγμές εξουδετερώνει τα συναισθήματα και ωθεί τον (την) σύντροφό μας να αναζητά αλλού λίγη «δροσιά».

Σεξ… Η σεξουαλική επαφή, όσο κι αν κάποιοι δεν θέλουν να το δεχτούν, παίζει καθοριστικό λόγο.

Ανακαλύψτε τι αρέσει στον σύντροφο σας, επικοινωνήστε μαζί του, πάρτε πρωτοβουλίες, βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και επιτέλους μην ντρέπεστε να ζητάτε… το αδύνατο. Η ντροπή δε χωράει στο σεξ και πολύ περισσότερο όταν αυτό γίνεται σε μια σχέση που θέλουμε να πετύχει…

98355626F2A8445C946FD008321D8A66

Η ειλικρίνεια είναι το Α και το Ω μιας σοβαρής σχέσης…

Το ψέμα. Το ψέμα το χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι άνθρωποι για διάφορους λόγους.  Είτε για να εντυπωσιάσουμε, είτε για να ευνοηθούμε σε κάτι, είτε για να δικαιολογήσουμε κάποια «αμαρτία» μας. Σε μια σχέση όμως, αργά ή γρήγορα όλα φανερώνονται και το ψέμα αποτελεί βασική αιτία χωρισμού.

Η κούραση. Ειδικά τα ζευγάρια που «μετράνε» πολλά χρόνια στην πλάτη τους, αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο αυτό.  Η συνήθεια, η καθημερινή φθορά και η έλλειψη νέων πραγμάτων κουράζει το ζευγάρι, που οδηγείται σε συχνές συγκρούσεις ακόμη και στον χωρισμό.

Χαλαρώστε, κάντε κάτι καινούριο με τον σύντροφό σας, κάντε ένα ταξίδι ή κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, θυμηθείτε πώς ήσασταν στην αρχή της σχέσης σας και όλα θα πάνε καλά…

HOLISTIC FITNESS TEAM

Τι θα μπορούσε να συμβάλλει με τον πιο

«Καθώς γερνάμε, ο εγκέφαλός μας συρρικνώνεται και

Δεν είναι απλώς «ακατάλληλα τρόφημα», αλλά

Νέα εξέταση εντοπίζει το γονίδιο της παχυσαρκίας.

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές

Κλαίει, πεισμώνει, φωνάζει… Πόσες φορές όλοι οι

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής

Ενδεχομένως, στο άκουσμα των λέξεων «όρια» και

Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και

Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή

Most Popular

Has no connect to show!

  • Prev
  • Sponsored Section
Scroll to top