source link

Oι ανδρολόγοι υποστηρίζουν πως η πεϊκή πρόθεση προσφέρει μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της στύσης, σε όσους άνδρες δεν ανταποκρίνονται σε φαρμακευτική αγωγή.

Η πεϊκή πρόθεση είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αποτελείται από τρία τμήματα: Δυο κυλίνδρους, δεξαμενή νερού και την αντλία ελέγχου. Τοποθετείται κάτω από το δέρμα κατά μήκος του πέους.

«Δίνει μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της στύσης και ικανοποίησης στους άνδρες, αλλά και στις συντρόφους τους σε ποσοστό πάνω από 93%, σε σχέση με άλλες θεραπείες».

·         Η τοποθέτηση πεϊκής πρόθεσης γίνεται σε άνδρες με στυτική δυσλειτουργία, οι οποίοι:

  • Δεν ανταποκρίνονται σε φαρμακευτική αγωγή
  • Η φαρμακευτική αγωγή τους  προκαλεί σοβαρές παρενέργειες λόγω άλλης πάθησης
  • Επιθυμούν  μόνιμη και αποτελεσματική λύση.

Η τοποθέτηση πεϊκής πρόθεσης τα τελευταία χρόνια με την εξέλιξη της τεχνολογίας (νεα μοντέλα), τείνει να γίνει θεραπεία επιλογής έναντι των άλλων «θεραπειών», γιατί:

  • Επιτρέπει την αυθόρμητη σεξουαλική επαφή, καθώς  ο άνδρας έχει  στύση  μέσα σε λίγα  δευτερόλεπτα
  • Η στύση διατηρείται για όσο διάστημα επιθυμεί ο άνδρας
  • Η εκσπερμάτιση και ο οργασμός γίνονται φυσιολογικά.

Τοποθέτηση και λειτουργία

Η τοποθέτηση της πεϊκής πρόθεσης όταν ο γιατρός είναι εξειδικευμένος είναι μια απλή επέμβαση η οποία γίνεται με ραχιαία νάρκωση.

Η τοποθέτηση γίνεται στησυμβολή του οσχέου και του πέους σε μη ορατό σημείο για αισθητικούς λόγους με τομή δυο εκατοστών στο δέρμα.

Η διάρκεια της επέμβασης δεν ξεπερνά τη μία ώρα και απαιτείται νοσηλεία μιας ημέρας. Η επέμβαση δεν εγκυμονεί σχεδόν κανένα κίνδυνο, όπως και η χρήση της.

Το κόστος της τοποθέτησης καλύπτεται απ όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, ενώ η επέμβαση πραγματοποιείται στις ουρολογικές κλινικές των δημοσίων νοσοκομείων αλλά και στα ιδιωτικά θεραπευτήρια.

watch Σύμφωνα με στοιχεία τα τελευταία χρόνια περισσότεροι από 2000 Έλληνες απολαμβάνουν και πάλι το σεξ χάρις στην πεϊκή πρόθεση.

Τριάντα ημέρες μετά την τοποθέτηση ο άνδρας μπορεί να ενεργοποιήσει την πεϊκή πρόθεση, ασκώντας με το δάκτυλο του ελαφρά πίεση στο δέρμα πάνω στην αντλία ελέγχου. Αμέσως μετά την ερωτική του επαφή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο χαλαρώνει και πάλι το πέος του.

 

Πρόβλημα στύσης

Παγκόσμια αλλά και στη χώρα μας δυστυχώς αυξάνει χρόνο με τον χρόνο ο αριθμός των ανδρών, οι οποίοι για διάφορους λόγους, εμφανίζουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας.

Σύμφωνα με στοιχεία σήμερα στην Ελλάδα περισσότεροι από 500.000 άνδρες αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

source url Τα στατιστικά στοιχεία είναι δυσοίωνα καθώς σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ουρολογική Εταιρείας περισσότεροι από 43 εκατομμύρια άνδρες στην Ευρώπη και εκατοντάδες χιλιάδες στη χώρα μας αναμένεται  να εμφανίσουν στυτική δυσλειτουργία μέχρι το 2025!

 

Τι θα μπορούσε να συμβάλλει με τον πιο

«Καθώς γερνάμε, ο εγκέφαλός μας συρρικνώνεται και

Δεν είναι απλώς «ακατάλληλα τρόφημα», αλλά

Νέα εξέταση εντοπίζει το γονίδιο της παχυσαρκίας.

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα που αρκετές

Κλαίει, πεισμώνει, φωνάζει… Πόσες φορές όλοι οι

Λίγα χρόνια πριν, η κόρη της Αμερικανής

Ενδεχομένως, στο άκουσμα των λέξεων «όρια» και

Μια νέα μη επεμβατική τεχνική, παρουσιάστηκε στο

Μετά από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και

Με επιτυχία και με τα βλέμματα στραμμένα προς

Το θέμα είναι ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε επειδή

Most Popular

Has no connect to show!

  • Prev
  • Sponsored Section
Scroll to top